ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Συγχαρητήρια Κώστα!

Η ΠΑΕ Χανιά εκφράζει τον θαυμασμό της και τα θερμά της συγχαρητήρια στον Κώστα Βαρουχάκη για το σπουδαίο επίτευγμα που σημείωσε την Τετάρτη 19 Αυγούστου, κολυμπώντας για “ιερό” σκοπό περίπου 25 χιλιόμετρα, από τη λιμνοθάλασσα του Μπάλου μέχρι την παραλία του Τελωνείου στο Καστέλι.
 
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που υπήρξε “σημαία” του Κισσαμικού και παράλληλα τίμησε τη φανέλα του ΑΟ Χανιά, διακρίνεται πλέον στο τρίαθλο. Το σπουδαίο επίτευγμα του ήταν αφιερωμένο στον αγώνα για ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου που λειτουργεί στα Κουτουφιανά Κισσάμου.
 
Το πάθος και η αγάπη για τον αθλητισμό, η μαχητικότητα αλλά και οι ηγετικές ικανότητες ήταν στοιχεία που τον διέκριναν και ως ποδοσφαιριστή.
 
Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις ακόμη και να συνεχιστούν τόσο οι επιτυχίες του στον αθλητισμό, από τον νέο δρόμο που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια, όσο και το σπουδαίο φιλανθρωπικό του έργο.
Συγχαρητήρια Κώστα, είμαστε περήφανοι για σένα!
 
*Να σημειωθεί ότι στον πρώτο (εντός έδρας) επίσημο αγώνα της νέας σεζόν η ομάδα μας θα βραβεύσει τον Κώστα Βαρουχάκη για τη σπουδαία φιλανθρωπική του δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

11 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz