Δίκτυο Ακαδημιών ΠΑΕ Χανιά

Το Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ δημιουργήθηκε το 2019, για να ενώσει Ακαδημίες και μέσα από μια συλλογική προσπάθεια, να παρέχει αθλητική ποδοσφαιρική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, με τις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους προπόνησης εφαρμόζοντας τα πρότυπα της FIFA, της UEFA, των ΤΕΦΑΑ και των Σχολών Προπονητών της ΕΠΟ, σε όλες τις αναπτυξιακές ηλικίες, με στόχο:

Α. Τη σωστή και ολοκληρωμένη εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Β. Τη δημιουργία σωστών αθλητών, φιλάθλων, και ανθρώπων με αξίες και ιδανικά. 

Γ. Τη δημιουργία κινήτρων, που θα οδηγήσουν στην εξέλιξη των ποδοσφαιριστών αυτών.

Δ. Την παραγωγή παικτών, που θα μπορέσουν μακροπρόθεσμα να ενταχθούν στην ΠΑΕ Χανιά.

Oι ποδοσφαιριστές που θα ολοκληρώνουν τον κύκλο εκπαίδευσης, περνώντας όλα τα στάδια, θα διαθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία, είτε για να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, είτε για να επιστρέψουν στις ομάδες τους, πιο ολοκληρωμένοι, σαν ενήλικες πλέον ποδοσφαιριστές. Ταυτόχρονα θα έχουν αποκτήσει σωστή νοοτροπία, φίλαθλο πνεύμα, θα είναι καλοί αθλητές και άνθρωποι με αξίες και ιδανικά! Αυτό θα εισπραχθεί από τις τοπικές ομάδες που συμμετέχουν, καθώς θα διαθέτουν πιο ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές και θα γίνουν πιο δυνατές αγωνιστικά. Μακροπρόθεσμος στόχος του Δικτύου θα είναι να ανέβει γενικότερα (ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φίλαθλοι) το επίπεδο στο χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Η κάθε Ακαδημία διατηρεί την ανεξαρτησία της και τους δεσμούς του με την 1η ομάδα της, έχοντας τον πλήρη έλεγχο των δικαιωμάτων των αθλητών της, σε όλη τη διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση της ηλικιακής κατηγορίας Κ19. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης-προπόνησης είναι κοινό και θα ακολουθείται υποχρεωτικά, από όλες τις ακαδημίες, στις ηλικίες Κ6 έως και Κ16, ενώ από την ηλικία των Κ12 και άνω θα εξατομικεύεται η προπόνηση των αθλητών, σε σχέση με τις ικανότητες, τα χαρακτηριστικά και τη θέση τους.

Οι ποδοσφαιριστές που θα επιλέγονται (με συναίνεση και των ιδίων) για τις ομάδες Κ19-Κ17-Κ15 της ΠΑΕ Χανιά, όταν ολοκληρωθεί ηλικιακά ο κύκλος εκπαίδευσης τους,  είτε θα προωθούνται στην ΠΑΕ για να γίνουν επαγγελματίες, είτε σε συνεργαζόμενες ομάδες Εθνικής Κατηγορίας για να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, ώστε να μπορούν να ενταχθούν στην ΠΑΕ αργότερα, είτε να επιστρέφουν στην ομάδα που τους ανέδειξε. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, όλοι οι συμβαλλόμενοι συμφωνούν πως θα βάζουν σε πρώτη θέση και θα επιδιώκουν το καλύτερο δυνατό, για τα συμφέροντα του ποδοσφαιριστή.

Οι Ακαδημίες που εντάσσονται στο Δίκτυο θα υποστηρίζονται τεχνικά και επιστημονικά, με τη διοργάνωση εκπαιδευτικών ημερίδων και σεμιναρίων, τόσο από τους υπεύθυνους του Δικτύου, όσο και από συνεργαζόμενους καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες. 

Δημιουργούνται εντός του Δικτύου “Elite Group” προπόνησης, με συμμετοχή ποδοσφαιριστών από όλες τις συνεργαζόμενες ακαδημίες, σε κάθε ηλικία, από τα Κ12 και άνω.

ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

 

 

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz