ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Προπώληση εισιτηρίων για το παιχνίδι Χανιά – Ηρόδοτος

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, Χανιά-Ηρόδοτος (14/11, 15:00 –  ΔΑΚ Γάλλου) θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας μας τις εξής ημέρες και ώρες:

*Παρασκευή 12/11: 09:00 με 16:00 και 18:00 με 20:00
*Σάββατο 13/11: 09:00 με 11:00
*Κυριακή 14/11: 11:00 με 12:00

Επειτα από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου δε θα λειτουργήσει το εκδοτήριο στο ΔΑΚ Γάλλου την ημέρα του αγώνα και κατά συνέπεια η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ Χανιά (Οδυσσέα Καλλιγιάννη 4) τις προαναφερθείσες ημέρες και ώρες.

Με βάση το αναθεωρημένο υγειονομικό πρωτόκολλο:

Για την αποφυγή μετάδοσης του SARS-CoV-2, θα πρέπει να εφαρμόζονται τα κάτωθι:

1.1.Συχνό πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα ή καθαρισμός τους με αντισηπτικό διάλυμα με βάση το οινόπνευμα, πριν την προσέλευση στο γήπεδο και αμέσως μετά την αποχώρηση από αυτό.
1.2.Αποφυγή αγγίγματος του προσώπου/μάσκας (μύτη, στόμα, οφθαλμοί) με άπλυτα χέρια, ιδίως αν προηγουμένως υπήρξε επαφή με αντικείμενα που έχουν αγγίξει πολλά άλλα άτομα (π.χ. πόμολα, διακόπτες κ.λ.π. σε κοινόχρηστους χώρους).
1.3.Άμεσο πλύσιμο των χεριών ή χρήση αντισηπτικού διαλύματος σε περίπτωση επαφής με άλλο πρόσωπο.
1.4.Τήρηση απόστασης του 1,5 μέτρου από άλλα άτομα κατά την άφιξη και την αποχώρηση των φιλάθλων.

2.Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους τους θεατές κατά την παραμονή τους στις κερκίδες, στους προαύλιους χώρους καθώς και κατά την προσέλευση ή αποχώρηση τους.

3.Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε φίλαθλος ο οποίος πρόκειται να εισέλθει στην αθλητική εγκατάσταση παρουσιάσει – είτε ο ίδιος είτε ακόμα και άτομο του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος με το οποίο έρχεται σε επαφή – συμπτώματα πυρετού, βήχα, δύσπνοιας, μυαλγίας, διάρροιας, πονόλαιμου, ανοσμίας ή υπέρμετρης κόπωσης, δε θα πρέπει προσέρχεται στην αθλητική εγκατάσταση και άμεσα να ενημερώνει τηλεφωνικά τον προσωπικό του ιατρό.

4.Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε φίλαθλος, ο οποίος έχει παραστεί πρόσφατα σε αγώνα βρεθεί θετικός σε εξέταση για τη νόσο COVID-19 να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε. και να ακολουθήσει τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Μέσα εισόδου στην Εγκατάσταση

5.Η είσοδος των ενήλικων φιλάθλων στις εγκαταστάσεις που φιλοξενούν αγώνες του Πρωταθλήματος Super League 2, επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

6.Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δεν θα γίνεται αποδεκτή. 7.Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα 4 δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.
8.Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νοσησης, δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση, με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους ηλικίας 13 έως 17 ετών και τα παιδιά 12 ετών και κάτω που θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από εμβολιασμένους ενήλικες ή νοσήσαντες.

Αγορά Εισιτηρίων
9.Ο φίλαθλος, κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας ή του μεμονωμένου εισιτηρίου, υποχρεούται να ενημερώσει τη γηπεδούχο Π.Α.Ε. για την τήρηση όσων προβλέπονται στις παρ. 5 – 7 του παρόντος άρθρου, προσκομίζοντας/επιδεικνύοντας τα απαραίτητα έγγραφα (το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης).
10.Για τους ανήλικους φιλάθλους, η αγορά του εισιτηρίου διαρκείας ή του ημερήσιου εισιτηρίου θα γίνεται από τον κηδεμόνα, ο οποίος θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύει τον ανήλικο και να ενημερώσει τη γηπεδούχο Π.Α.Ε. για την τήρηση όσων προβλέπονται στις παραγράφους του παρόντος άρθρου, προσκομίζοντας/επιδεικνύοντας τα απαραίτητα έγγραφα (αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου), όπου απαιτείται υποχρεωτικά1 . 11.Οι κάτοχοι προσκλήσεων υποχρεούνται να προσκομίσουν υποχρεωτικά το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τη βεβαίωση νόσησης. 12.Οι φίλαθλοι, κατά την αγορά του εισιτηρίου, οφείλουν να συμπληρώνουν όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την πιθανή περίπτωση ιχνηλάτησης από τον ΕΟΔΥ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρες 1,2: 10 ευρώ
Θύρα VIP: 20 ευρώ

ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το πρωτάθλημα

Οι τιμές των καρτών διαρκείας είναι οι εξής:

Θύρες 1-2: 120 ευρώ
Θύρα VIP: 300 ευρώ

Πληροφορίες-τηλ: 6942970975

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

04 Δεκ 2021

Χανιά – Κηφισιά: Τα εισιτήρια του αγώνα

02 Δεκ 2021

Δηλώσεις για το παιχνίδι με την Κηφισιά

02 Δεκ 2021

Blue Club: Χορταστική… επίσκεψη στην “Ταβέρνα της Ηλέκτρας”

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ