ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Προεδρική επίσκεψη στην Ακαδημία ΑΟΧ/Κρ. Αστέρας

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία ΑΟ Χανιά/Κρ. Αστέρας, η οποία έχει ενταχθεί στο Δίκτυο Ακαδημιών, είχε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης.

Το απόγευμα της Παρασκευής (11/10) ο κ. Ροκάκης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς και συνοδευόμενος από τον προπονητή της πρώτης ομάδας της ΠΑΕ Χανιά Αλέκο Βοσνιάδη, τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τουλουπάκη και τον τεχνικό σύμβουλο του Δικτύου Ακαδημιών Γιώργο Αμανατίδη παρακολούθησε τις προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας ΑΟ Χανιά/Κρ. Αστέρας.

Το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά έχει αρχίσει δυναμικά τη λειτουργία του και πρόσφατα, εκτός του 1ου Τουρνουά για τμήματα Κ12 και των δράσεων που προηγήθηκαν με επίβλεψη προπονήσεων σε Αγ. Αποστόλους, Καθιανά, Μοναχή Ελιά και Καστέλι, υπήρξε νέα επίσκεψη του τεχνικού διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη και του τεχνικού συμβούλου Γιώργου Αμανατίδη στο Καστέλι, για παρακολούθηση των προπονήσεων της Ακαδημίας του Κισσαμικού, η οποία άρχισε – επίσης δυναμικά – τη λειτουργία της υπό την καθοδήγηση του τεχνικού διευθυντή Χρήστου Πελέκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz