ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, μέσα σε γιορτινό και οικογενειακό κλίμα, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ. Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, παρουσία διοίκησης, στελεχών και σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία, εκφράζοντας την πίστη του για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της ανόδου.

«Για να επιτευχθεί ο φετινός στόχος θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, ομαδικά και ενωμένοι. Δεν πρόκειται να τον πετύχουμε αν δεν λειτουργήσουμε ως οικογένεια και αν δεν βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον στο μέγιστο βαθμό. Τα Χανιά είναι μια μεγάλη ομάδα και μια τεράστια οικογένεια, για αυτό θα τα καταφέρουμε και θα πετύχουμε τον μεγάλο στόχο μας. Και αυτό θα φανεί στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ, για να συμπληρώσει «Στη μπονάτσα βγαίνουν όλοι στη θάλασσα αλλά στη φουρτούνα λίγοι. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για φουρτούνες, αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα. Το αξίζουμε, το πιστεύουμε και θα τα καταφέρουμε!».

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων, Στέλιος Μιχαηλάκης και Νίκος Χαζιράκης, καθώς και ο επίτιμος πρόεδρος του Α.Ο. Χανιά, Νότης Ψυλλάκης.

 

 

Τα φλουριά της βασιλόπιτας των ποδοσφαιριστών έτυχαν στους Πατρίκ Βουό και Σαλιμό Σιλά και αυτής του επιτελείου και των στελεχών της ΠΑΕ στον μασέρ Γιάννη Μιχαλακόπουλο. Οι δυο τυχεροί ποδοσφαιριστές κέρδισαν από μια μίνι κρουαζιέρα, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου «Kyriakakis Travel», καθώς και ένα χρηματικό ποσό από την ΠΑΕ, ενώ το μέλος του ιατρικού τιμ κέρδισε ένα χρηματικό ποσό. Επίσης μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά των ποδοσφαιριστών.

Φωτογραφίες από την χθεσινή βραδιά

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

02 Απρ 2024

Κάλεσμα προς όλες τις χανιώτικες ακαδημίες εν όψει του αγώνα με Athens Kallithea

21 Νοέ 2023

O Αντώνης από την Καλαμάτα προσφέρει ένα εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ Χανιά!

07 Αυγ 2023

Συγχαρητήρια σε Γιούχτα!

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz