ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις για το παιχνίδι με τον Βόλο ΝΠΣ (video)

Διαβάστε όσα δήλωσαν για το παιχνίδι με τον Βόλο ΝΠΣ ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Πετράκης και ο ποδοσφαιριστής Τάσος Παπαχρήστος.

Η τοποθέτηση του κ. Πετράκη ήταν η εξής: «Ο βαθμός δυσκολίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι ανεβαίνει, με βάση την ποιότητα του αντιπάλου και την ικανότητα που έχει δείξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Το γνωρίζουμε αυτό, έχουμε συλλέξει τις πληροφορίες μας, όμως από την άλλη πλευρά για εμάς και με βάση τη δική μας ποιότητα και τον τρόπο παιχνιδιού μας είμαστε σίγουροι ότι αν είμαστε πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε σαν ομάδα ότι θα είμαστε πολύ κοντά στο να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η νίκη.

Οσον αφορά την πίεση του αποτελέσματος, εμάς αυτό που μας πιέζει είναι το πώς κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι και πώς θα μπορούμε να διεκδικούμε μέσα από τον τρόπο που εμείς επιλέγουμε σε κάθε παιχνίδι τους τρεις βαθμούς. Το ότι μέχρι τώρα αυτό δεν έχει έρθει, κάποιες φορές στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν άδικο, κάποιες φορές δε δικαιούμαστε να πάρουμε κάτι ή τη νίκη. Για εμάς η πίεση υφίσταται μόνο για να μπορέσουμε να είμαστε αυτοί που θέλουμε να είμαστε σαν ομάδα. Το ποδόσφαιρο μπορούν να το επηρεάσουν πολλοί παράγοντες. Εμείς όσους περισσότερους από αυτούς μπορούμε θα τους επηρεάσουμε με τον δικό μας τρόπο και το παιχνίδι μας για να καταφέρουμε να πάρουμε το παιχνίδι».

Ο Τάσος Παπαχρήστος δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα κομβικό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Βόλου, μια καλή και δουλεμένη εβδομάδα. Δυστυχώς τις τρεις πρώτες αγωνιστικές τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά, παρότι προσπαθήσαμε πολύ. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την πρώτη μας νίκη».

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz