ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Η CARWIZ χρυσός χορηγός της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ για τη σεζόν 2023-2024

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία της με την CARWIZ, χρυσό χορηγό για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024.

Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος Γελασάκη (Gelasakis Group of Companies), που αποτελεί τον Master Franchisee της CARWIZ για την Ελλάδα, στηρίζει τον χώρο του αθλητισμού με χορηγία στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ τόσο εντός αλλά και εκτός γηπέδων.

Ο Όμιλος Γελασάκη (Gelasakis Group of Companies)

 Με έδρα την Ελλάδα, ο Όμιλος Γελασάκη είναι ένας ιδιωτικός όμιλος επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται διεθνώς σε τρεις βασικούς κλάδους. Με συνεχή έμφαση στον τουρισμό, τη ναυτιλία και τη φιλοξενία ο Όμιλος Γελασάκη δεσμεύεται για παροχή αξιόπιστων, υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εστιάζοντας στη δημιουργία βιώσιμων επιχειρήσεων. Στην πραγματικότητα, η στρατηγική επιτυχίας του Ομίλου επικεντρώνεται στην προώθηση ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος, στη δημιουργία και διατήρηση μακροχρόνιων επιχειρηματικών συνεργασιών και στην πραγματοποίηση ηθικών επενδύσεων που βελτιώνουν τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται.

H CARWIZ

Με παρουσία σε 39 χώρες, η CARWIZ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων (Rent a Car) στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει αξιοσημείωτη ανάπτυξη, η οποία οφείλεται στην καινοτομία και στη χρήση σύγχρονων καναλιών πωλήσεων. Το 2018 ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα με αποκλειστικό συνεργάτη τον Όμιλο Γελασάκη, δημιουργώντας σημεία εξυπηρέτησης για ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Χανιά, Ηράκλειο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και άλλες μεγάλες πόλεις.

Με την έναρξη αυτής της χορηγικής συνεργασίας, η CARWIZ στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, ενώ παράλληλα προωθεί την αξία του αθλητισμού στοχεύοντας στην ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz