ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Δηλώσεις για το παιχνίδι με το Αιγάλεω | video

Δείτε όσα δήλωσαν ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος και ο τερματοφύλακας και εκ των αρχηγών της ομάδας μας Φώτης Κουτζαβασίλης για το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας με το Αιγάλεω.

Η τοποθέτηση του Ν. Παπαδόπουλου ήταν η εξής: «Είναι ένα παιχνίδι στην πρεμιέρα με έναν αντίπαλο που έχουμε παίξει στο Κύπελλο και τον ξέρουμε καλά και μας ξέρει καλά. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να ξεκινήσει θετικά, φαίνεται στις προπονήσεις ότι ανυπομονούμε να παίξουμε. Υπάρχει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα, κάτι που είναι και το ζητούμενο. Βεβαίως θα υπάρχουν δυσκολίες γιατί υπάρχει ένας αντίπαλος που παίζει εντός έδρας, στο γήπεδό του, ο οποίος έχει παραπάνω επίσημα παιχνίδια από εμάς, αλλά αυτό πρέπει να το ξεπεράσουμε, ξεπερνώντας τον εαυτό μας και τα όρια μας για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεκινήσουμε καλά, για να έχουμε καλή ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τις διαφορές που θα έχει με το ματς Κυπέλλου: «Δεν είναι ίδιο παιχνίδι αυτό με το παιχνίδι του Κυπέλλου. Εκεί ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος, εμείς δεν εμφανιστήκαμε έτοιμοι. Εχουμε συνέλθει, είμαστε σε καλή κατάσταση και θεωρώ ότι θα παίξει ρόλο η τακτική μας, η στρατηγική μας μέσα στο παιχνίδι, αλλά κυρίως η διάθεση και το πάθος των παικτών που πρέπει να βγάλουν για να ξεκινήσουμε θετικά το πρωτάθλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι το ίδιο παιχνίδι με το ματς του Κυπέλλου».

Για το αν υπάρχει κίνητρο λόγω του αποκλεισμού από το Κύπελλο: «Κίνητρο υπάρχει ούτως ή άλλως. Βεβαίως είναι ένα έξτρα κίνητρο ότι αποκλειστήκαμε από αυτή την ομάδα, αλλά ούτως ή άλλως υπάρχει κίνητρο γιατί ξεκινά το πρωτάθλημα και θέλουμε να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι παίκτες είναι έμπειροι, έχουν πολλές παραστάσεις οι περισσότεροι και οι νέοι έχουν διάθεση να διακριθούν και με τη βοήθεια όλων μπορούμε να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει τη φετινή σεζόν».

Ο τερματοφύλακας και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Φώτης Κουτζαβασίλης, δήλωσε τα εξής: «Το πρώτο που μας βγαίνει είναι ότι επιτέλους ξεκινάμε, αν και η αλήθεια είναι ότι αν δεν ακούσουμε το σφύριγμα του διαιτητή δε θα είμαστε σίγουροι, αλλά είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε μετά από τρεις μήνες προετοιμασίας οπότε το περιμένουμε πώς και πώς».

Για το πόσο επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές η καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος: «Οπως έχει πει πολλές φορές και ο προπονητής μας η προετοιμασία και το οργανόγραμμα που πρέπει να ακολουθηθεί σε βγάζει εκτός, γιατί δεν ξέρεις πολλές φορές τι γίνεται. Ξεκινάς τη μία εβδομάδα να παίξεις και μπαίνεις σε εβδομάδα πρωταθλήματος, ξαφνικά σου ανακοινώνουν ότι δε θα παίξεις και πρέπει να κάνεις άλλα πράγματα. Είναι δύσκολο και στο ψυχολογικό κομμάτι και στο σωματικό».

Για το αν υπάρχει στο μυαλό ο αποκλεισμός του Κυπέλλου από το Αιγάλεω: «Είναι άλλος θεσμός. Είχαμε στο μυαλό μας έτσι και αλλιώς το πρωτάθλημα πιο πολύ, οπότε μπαίνουμε με το σκεπτικό ότι όλα ξεκινάνε τώρα. Μετά από τον αποκλεισμό του Κυπέλλου είχαμε πει ότι τελείωσε αυτό και για εμάς ξεκινά τώρα η χρονιά με το πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24 Μάι 2024

Παρουσία του προέδρου, Αντώνη Ροκάκη έπεσε η αυλαία της σεζόν

23 Μάι 2024

Τουρνουά τριών ομάδων στη σημερινή προπόνηση

20 Μάι 2024

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz