ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Δηλώσεις για το παιχνίδι με την Κηφισιά

Ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος και ο αμυντικός της ομάδας μας Δημήτρης Πατάπης μιλούν για το εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά (05/12, 14:45).

Η τοποθέτηση του κ. Παπαδόπουλου είναι η εξής: «Πιστεύουμε ότι μετά από αυτά τα παιχνίδια που έχουμε παίξει και έχουμε φέρει τα πέντε ισόπαλα αποτελέσματα θα είναι η πρώτη νίκη. Είναι παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και γι’ αυτό ετοιμάζουμε την ομάδα. Για ακόμη μία εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε επισημάνει τα λάθη μας και το τι πρέπει να προσέξουμε και κυρίως το ότι πρέπει να γίνουμε πιο κυνικοί μες στο παιχνίδι, με την έννοια ότι τη στιγμή που σκοράρουμε και μπαίνουμε μπροστά στο σκορ θα πρέπει να “κλειδώνουμε” τα παιχνίδια και να τα τελειώνουμε. Η ομάδα όπως κάθε εβδομάδα θεωρώ ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε την πρώτη μας νίκη».

Ο Δημήτρης Πατάπης από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και από άποψη βαθμολογικής σημασίας αλλά και λόγω αντιπάλου. Αυτή την εβδομάδα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, φαίνεται από την προπόνηση που κάνουμε και κοιτάμε να διαγράψουμε ό,τι έχει γίνει ως τώρα, είτε αναποδιές επειδή δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε κάποια παιχνίδια, είτε επειδή δε μας βοήθησε η τύχη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά και είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να το πάρουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος και για τη συνέχεια της ομάδας και για το κυριακάτικο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας, με τους φιλάθλους μας κοντά και πάμε για τη νίκη, μόνο για τους τρεις βαθμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

11 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

08 Απρ 2024

Ηττα στην Ηλιούπολη για την ομάδα μας

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz