ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Δεύτερη συγκέντρωση για την “Elite 2006” – Επίσκεψη σε Χαρωδιά

Οι δράσεις του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά συνεχίζονται και πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συγκέντρωση για την “Elite 2006”, την ομάδα με παιδιά που γεννήθηκαν το 2006 από τις Ακαδημίες που συμμετέχουν στο Δίκτυο.

Η δεύτερη προπόνηση της επίλεκτης ομάδας έγινε στο αθλητικό κέντρο Elpisniki, ενώ συμμετείχαν σε αυτή και παιδιά της – υπό ένταξης στο Δίκτυο – Ακαδημίας ΕΦΑ Θησέας Περιβολίων – ΑΟ Περιβολίων.

Μάλιστα, ακολούθησε επίσκεψη του Τεχνικού Συμβούλου του Δικτύου Γιώργου Αμανατίδη και του Τεχνικού Διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στη Χαρωδιά Περιβολίων.

Στο πλαίσιο της συζήτησης για την ένταξη της Ακαδημίας Θησέας-ΑΟ Περιβολίων στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ η διοίκηση του Θησέα Περιβολίων παρέθεσε δείπνο στην ΠΑΕ Χανιά, παρουσία και του διοικητικού μας ηγέτη Αντώνη Ροκάκη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Η “Elite 2006” θα λάβει μέρος στο 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου Χερσονήσου, το διάστημα 20-23 Δεκεμβρίου.

Η πρώτη ημέρα της διοργάνωσης περιλαμβάνει και σεμινάριο, στο οποίο εκ των εισηγητών θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, Βασίλης Παπαδάκης, που θα αναφερθεί στην οργάνωση, τη λειτουργία και τους στόχους του Δικτύου.

Εισηγητές θα είναι ακόμη ο Αχιλλέας Υφαντίδης (Ψυχολόγος – Επικοινωνιολόγος, επιστημονικός συνεργάτης Σχολών προπονητών UEFA της ΕΠΟ και “μικρών” Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου) και ο Βαγγέλης Λάππας (προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

11 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz