ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Χορηγική συνεργασία με την “Blue Power”

Η «ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» αποκτά πρόσθετη ενέργεια με τη νέα χορηγική συνεργασία με την “Blue Power”, επίσημο συνεργάτη στα Χανιά του κορυφαίου ομίλου «ΗΡΩΝ»

Η «ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» ανακοινώνει μια ακόμα σημαντική χορηγική συνεργασία, αυτή τη φορά με την “BLUEPOWER”, επίσημο συνεργάτη στα Χανιά του κορυφαίου ομίλου «ΗΡΩΝ», ο οποίος τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας της Ελληνικής αγοράς.

Η «ΗΡΩΝ Α.Ε.» ιδρύθηκε από τον κορυφαίο κατασκευαστικό όμιλο «ΓΕΚ Τέρνα» και ήταν η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που προχώρησε στην επένδυση και λειτουργία μονάδας ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο το φυσικό αέριο (ΗΡΩΝ Ι) στην Ελλάδα το 2004. Σήμερα, διαθέτει δύο μονάδες ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο το φυσικό αέριο στην περιοχή της Βοιωτίας (ΗΡΩΝ Ι και ΗΡΩΝ ΙΙ), η συνολική ισχύς των οποίων ανέρχεται σε περίπου 600 MW. Ο όμιλος συμμετέχει στην ανάπτυξη μίας ακόμα μονάδας φυσικού αερίου στην Κομοτηνή, η ισχύς της οποίας ανέρχεται σε 877 ΜW, διαμορφώνοντας έτσι ένα χαρτοφυλάκιο μονάδων φυσικού αερίου συνολικής ισχύος της τάξης των 1,5 GW. O «ΉΡΩΝ» είναι, επίσης, ένας από τους κορυφαίους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, με περισσότερους από 270.000 πελάτες (νοικοκυριά κι επιχειρήσεις) σε όλη την Ελλάδα.

Η «ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» και η ”BLUE POWER” για να εγκαινιάσουν δυναμικά την έναρξη της πολυδιάστατης χορηγικής συνεργασίας τους στηρίζουν τους Χανιώτες φιλάθλους, σε μια πιεστική περίοδο για τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, προσφέροντάς τους το εξαιρετικά ανταγωνιστικό της πρόγραμμα σταθερής χρέωσης (ανά kWh), ανεξάρτητα κατανάλωσης, και ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ! Μόνη προϋπόθεση, η τηλεφωνική δήλωση ενδιαφέροντος (μέχρι 30/04) στα γραφεία της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ (τηλ. επικοινωνίας 2822-400063 – Δευτέρα ως Παρασκευή ώρες 09:00-16:00) και στο e-mail info@chaniafc.gr
https://chaniafc.gr/chorigiki-synergasia-me-tin-blue-power/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

18 Μαρ 2023

Ηττα (2-0) από τον Ολυμπιακό Β’

18 Μαρ 2023

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

17 Μαρ 2023

Προπόνηση και αποστολή ενόψει Ολυμπιακού

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ