ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Αποχαιρετιστήριο δείπνο στο λιμάνι των Χανίων (pics)

Οι “τίτλοι τέλους” της σεζόν για την ομάδα μας “έπεσαν” το βράδυ της Τετάρτης (24/06) στο γραφικό λιμάνι των Χανίων, αν και μένει να “γραφτεί” ακόμη ένα επεισόδιο το προσεχές διάστημα, αυτό της απονομής δικαιοσύνης ώστε να πάρουν τα Χανιά μας αυτό που άξιζαν εντός γηπέδου.

Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο της σεζόν, στα “Νεώρια”, σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά έδωσε το “παρών”. Ευχή όλων στο ραντεβού που θα ανανεωθεί σύντομα, εν όψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, να υπάρχουν ευχάριστα νέα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, κατά την ομιλία του, έδωσε τα συγχαρητήριά του σε προπονητικό τιμ και παίκτες, επισημαίνοντας ότι η πανδημία ήταν αυτή που έβαλε… φρένο στην εξαιρετική πορεία της ομάδας, αφού εξέφρασε ακόμη μια φορά την πίστη ότι αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα ο στόχος θα επιτυγχάνονταν. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στη διοίκηση, αλλά και όλο το προσωπικό της ΠΑΕ, ευχήθηκε σε λίγο καιρό όλοι υγιείς να επιστρέψουν στα Χανιά για την έναρξη της προσπάθειας για τη νέα σεζόν και στο διάστημα αυτό να έχουν προκύψει ευχάριστες εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz