ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά για το ματς με Καλαμάτα

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να συγχαρεί τον διαιτητή κ. Πουλικίδη και τους βοηθούς του, κ.κ. Απτόσογλου και Φωτόπουλο, καθώς και τον 4ο, κ. Μπεκιάρη, για τη δίκαιη διαιτησία στον χθεσινό αγώνα με τη φίλη ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Πουλικίδη, τον οποίο αμφισβητήσαμε τις προηγούμενες μέρες, άδικα όπως τελικά αποδείχτηκε (αλλά όχι αναίτια ούτε αδικαιολόγητα, όπως γνωρίζει τόσο η ΚΕΔ όσο και η ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑ). Ο κ. Πουλικίδης, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παρά τα λάθη του, έδειξε ότι δεν ήθελε να ευνοήσει/αδικήσει καμιά από τις δύο ομάδες. Και αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και όλες τις υγιείς δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θέλουμε, επίσης, να συγχαρούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, καθώς και τους παρατηρητές της Super League 2, κ.κ. Σπηλιόπουλο, Βαπόρη και Βλαχάκη, για την άρτια αστυνόμευση και διοργάνωση του αγώνα.

Αφήσαμε για το τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς τον υπέροχο κόσμο μας, τους φιλάθλους των Χανίων, που για ακόμα μια φορά και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες γέμισαν το γήπεδο των Περιβολίων, αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη της ομάδας και μαζί με τους παίκτες μας “βροντοφώναξαν” προς πάσα κατεύθυνση ότι ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz