ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση για τον αγώνα με τον ΟΦΙ

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΟΦΙ στη σελίδα της στο facebook, όπου αναφερόμενη στη σημερινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων μιλάει για “ζούγκλα”.

Είναι τουλάχιστον θράσος, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο, να σχολιάζει τη φιλοξενία και να μιλάει για “ζούγκλα” η ΠΑΕ ΟΦΙ, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Ιεράπετρα, όπου οι φίλαθλοι μας γλύτωσαν από θαύμα το λιντσάρισμα από τους οπαδούς της τοπικής ομάδας. Ήταν λοιπόν φυσικό επακόλουθο, έστω και δυσάρεστο ακόμα και για εμάς που βλέπουμε το ποδόσφαιρο και τους συντοπίτες μας διαφορετικά από κάποιους άλλους στην άλλη άκρη του νησιού μας, να υπάρχει ένταση στις κερκίδες στον σημερινό αγώνα, χωρίς όμως να ξεφύγει η κατάσταση σε καμιά στιγμή (σε αντίθεση με τα έκτροπα στον πρώτο γύρο). Ας ρωτήσουν τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, τους οποίους συγχαρήκαμε για την απόδοση τους μετά τη λήξη του αγώνα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια.

Όσο για τον γενικό αρχηγό του ΟΦΙ, Λέο Πότσι, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, το ποιόν του είναι γνωστό εντός κι εκτός Κρήτης. Απλά σήμερα, σε αντίθεση με τον αγώνα στην Ιεράπετρα όπου είχε ασυλία τόσο από την αστυνομία όσο και από τη διοίκηση της ομάδας του, οι προκλήσεις, οι βρισιές και οι “τσαμπουκάδες” του δεν έγιναν ανεκτές από εμάς και κυρίως από την αστυνομία η οποία τον οδήγησε εκεί που ανήκει. Κι αν τελικά αφέθηκε ελεύθερος το οφείλει σ’ εμάς που δε θελήσαμε να δώσουμε συνέχεια, από σεβασμό στον ΟΦΙ και στην Ιεράπετρα γενικότερα.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να συγχαρούμε και δημόσια τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ για την πολύ καλή απόδοση τους τόσο στο σημερινό αγώνα όσο και καθόλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Ο ΟΦΙ φέτος, όπως έχουμε ξαναπεί, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση αγωνιστικά. Κατά τ’ άλλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

11 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz