ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ανακοίνωση για αγώνα με Αιγάλεω

Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω και προσωπικά τον πρόεδρο και φίλο, κο Νεκτάριο Παλτόγλου, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας, καθώς και για τις διευκολύνσεις προς τους φιλάθλους μας. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στον αγώνα του β’ γύρου και ευχόμαστε στην ομάδα του Αιγάλεω καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε, από καρδιάς, τους φιλάθλους μας, ιδιαίτερα αυτούς που ταξίδεψαν από τα Χανιά, για τη συγκινητική στήριξη (και) στο σημερινό αγώνα. Τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε να φέρουμε την ομάδα εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Θέλουμε, τέλος, να συγχαρούμε δημόσια τον κο Τομαρά και τους βοηθούς του, κους Οικονόμου και Κύριο, για την εξαιρετική διαιτησία τους. Απ’ ότι φαίνεται, έπρεπε να είναι παρών στο γήπεδο ο επικεφαλής της ΚΕΔ, κος Μπένετ, για να έχουμε επιτέλους μια διαιτησία «50-50» σε αγώνα μας (μετά από 4 συνεχόμενους με εις βάρος μας διαιτησίες). Με τέτοιες διαιτησίες το φετινό πρωτάθλημα της SL2 θα είναι συναρπαστικό και αμφίρροπο, σε κορυφή και ουρά, παρά τη θέληση ορισμένων θεσμικών κι εξωθεσμικών παραγόντων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30 Μαρ 2023

Συμφωνία με Γιάννη Ταουσιάνη

30 Μαρ 2023

Με το βλέμμα στην Επισκοπή

26 Μαρ 2023

“Λευκή” ισοπαλία στην Πάτρα – Άδικο το 0-0 για την ομάδα μας

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ