ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Επίσκεψη της ομάδας μας στο 5ο Γυμνάσιο Χανίων

Την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στη μαθητική νεολαία είχαν σήμερα, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, μέλη της ομάδας μας.

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας, αποτελούμενη από τον αρχηγό Καλούδη Λεμονή, τον τεχνικό Διευθυντή Σταύρο Λαμπράκη και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Λευτέρη Μπουζάκη επισκέφτηκε το πρωί το 5ο Γυμνάσιο Χανίων στη Νέα Χώρα.

Τους υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του σχολείου, Παύλος Θεόδωρου, ο γυμναστής Μιχάλης Κωσταντινόπουλος και οι εκπρόσωποι Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Θωμάς Σαράφης και Έφη Ποντικάκη, ενώ έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μαθητές.

Τα μέλη της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στα παιδιά για την ομάδα μας και τους στόχους της, απάντησαν στις ερωτήσεις τους, ενώ τα προσκάλεσαν στους εντός έδρας αγώνες. Παράλληλα, πρόσφεραν στα παιδιά μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών και επίσημες μπάλες του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα μας ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία την Διεύθυνση του σχολείου, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, σε μια προσπάθεια της ΠΑΕ να φέρει κοντά στην ομάδα της πόλης την νεολαία των Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

19 Ιαν 2024

Οι μικροί Αντώνηδες παίρνουν θέση στο γήπεδο των Περιβολίων

18 Αυγ 2023

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

26 Ιούν 2023

Και η ΠΑΕ Χανιά δίπλα στον Μάριο!

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz