ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη νέα σεζόν (pics)

 
Με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε γκρουπ, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ανακοινωθεί για τα Χανιά, ξεκίνησε την Παρασκευή η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
 
Το πρωί ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών υποβλήθηκε σε εργομετρικές μετρήσεις ενώ το απόγευμα η συνέχεια δόθηκε στο γήπεδο Περιβολίων, με προπόνηση εισαγωγής μετά από το μεγάλο διάστημα της αποχής.
 
Τα περιεχόμενα της προπόνησης ήταν τα εξής: συναρμογή, παιχνίδι “5vs2” και πάσινγκ γκέιμ αερόβιας μορφής.
 
Την προπόνηση στα Περιβόλια παρακολούθησε και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης μαζί με τους Γιώργο Ξηρουχάκη (α’ αντιπρόεδρος), Λευτέρη Μπουζάκη (υπ. δημοσίων σχέσεων) και Γιώργο Τουλουπάκη (τιμ μάνατζερ).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

29 Μάι 2023

Θριαμβευτικό “διπλό” επί της πρωτοπόρου Κηφισιάς (0-3)

29 Μάι 2023

Ανακοίνωση για τον αγώνα με την Κηφισιά

27 Μάι 2023

Η αποστολή για Κηφισιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ