ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ξεκινάει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτήριων διαρκείας και μεμονωμένων αγώνων

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας έχουν από σήμερα (06/12) την επιπλέον δυνατότητα να προμηθεύονται μέσω του διαδικτύου τόσο τα εισιτήρια διαρκείας όσο και αυτά των μεμονωμένων αγώνων, μέσω της πλατφόρμας της Ticketmaster.

Μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΑΕ Χανιά (www.chaniafc.gr) καθώς και αυτή της Ticketmaster (www.ticketmaster.gr), ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, η αγορά των εισιτηρίων γίνεται πλέον γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Με αυτόν τον τρόπο οι φίλαθλοι μας θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς και χρήσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου, το οποίο θα μπορούν είτε να εκτυπώσουν είτε απλά να αποθηκεύσουν στο κινητό τους. Οι φίλαθλοι μας θα μπορούν επίσης να επιλέξουν συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο, ενώ παράλληλα θα αποφεύγεται η αναμονή στα εκδοτήρια. Στην ομάδα μας θα προσφέρεται επίσης η υπηρεσία access control για την ασφαλέστερη είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Όσον αφορά τους ήδη κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, τις επόμενες μέρες το αρμόδιο τμήμα της ΠΑΕ θα επικοινωνήσει μαζί τους τηλεφωνικά προκειμένου να τους ενημερώσει για τον τρόπο παραλαβής των νέων ηλεκτρονικών καρτών οι οποίες θα αντικαταστήσουν τις παλιές. 

Να σημειωθεί ότι παραμένει στη διάθεση των φιλάθλων η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας στα γραφεία της οδού Οδυσσέα Καλλιγιάννη 4 (Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-16:00), ενώ για τους μεμονωμένους αγώνες η αγορά εισιτηρίων θα γίνεται την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου των Περιβολίων. 

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΑΣ! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

14 Μάι 2024

Τα εισιτήρια του αγώνα με Ηλιούπολη

25 Απρ 2024

Τα εισιτήρια του αγώνα με Καλαμάτα

18 Απρ 2024

Προπώληση εισιτηρίων εν όψει του αγώνα με Ιωνικό

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz