ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Τουρνουά αγάπης και αλληλεγγύης πριν το ματς με την Προοδευτική

Με παιδικά χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα θα γεμίσουν αύριο, Κυριακή 08/01 τα Περιβόλια.

Λίγο πριν τον αγώνα της ομάδας μας με την Προοδευτική για το πρωτάθλημα της SL2, η ΠΑΕ Χανιά σε συνεργασία με τις ομάδες του Δικτύου Ακαδημιών διοργανώνει ένα μικρό τουρνουά αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς.

Στο τουρνουά, που θα ξεκινήσει στις 12:30 το μεσημέρι, δυο περίπου ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα με την Προοδευτική, θα λάβουν μέρος και οι 11 σύλλογοι του Δικτύου της ΠΑΕ, με ποδοσφαιριστές γεννηθέντες του 2015-16.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν αλλά και να γευτούν την χαρά να αγωνιστούν στην έδρα της ομάδας μας, αλλά παράλληλα και να συνεισφέρουν για το γενικό καλό. Όλα θα κρατάνε μαζί τους παιχνίδια, τα οποία το επόμενο διάστημα θα δοθούν σε κοινωφελές ίδρυμα της πόλης προκειμένου να χαρίσουν λίγα χαμόγελα σε παιδιά που φιλοξενούνται εκεί και κυρίως να δείξουν την συμπαράστασή τους.

Την ευκαιρία να συνεισφέρουν όμως θα έχουν και οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν αύριο στα Περιβόλια για να παρακολουθήσουν τον αγώνα των Χανίων με την Προοδευτική, καθώς όποιοι επιθυμούν και έχουν την δυνατότητα θα μπορούν να προσφέρουν επίσης από ένα παιχνίδι.

Σας περιμένουμε όλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

26 Ιαν 2023

Δυο ακόμα ποδοσφαιριστές στην ομάδα Νέων

24 Ιαν 2023

Στην Κ19 ο Ραφαήλ Κοτσίνης

23 Ιαν 2023

Δυο νέοι ποδοσφαιριστές στην Κ19

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ