ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Το τριήμερο δράσεων του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά

Από την Πέμπτη (05/09) έως και το Σάββατο (07/09) πραγματοποιήθηκε μία σειρά από δράσεις, στο πλαίσιο της έναρξης λειτουργίας του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε επισκέψεις του Τεχνικού Συμβούλου του Δικτύου Γιώργου Αμανατίδη στις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου (Πανακρωτηριακός, ΕΘΚ, Λέοντες) στα Καθιανά και στη Μοναχή Ελιά (Ακαδημία ΑΟ Χανιά-Κρ. Αστέρας), όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τα παιδιά και τους γονείς τους και να τους μεταφέρει αρκετές από τις εμπειρίες του από τη σπουδαία ποδοσφαιρική του πορεία.

Το πρωί του Σαββάτου (07/09) στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς διεξήχθη το 1ο Τουρνουά του Δικτύου Ακαδημιών, με τη συμμετοχή ομάδων από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, την Ακαδημία ΑΟ Χανιά-Κρ. Αστέρας και την Ακαδημία Κισσαμικός-Νέος Κισσαμικός. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής δράσης ο Γ. Αμανατίδης συνομίλησε με τα παιδιά της Ακαδημίας Κισσαμικός-Νέος Κισσαμικός, αναφέροντας ότι θα υπάρξει σε σύντομο χρονικό διάστημα και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις στο Καστέλι.

Η 1Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Επειτα από το τέλος του 1ου Τουρνουά του Δικτύου Ακαδημιών σειρά είχε η 1η Εκπαιδευτική Συνάντηση Προπονητών Δικτύου Ακαδημιών, η οποία έλαβε χώρα σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων.
Τους παρευρισκόμενους προπονητές καλωσόρισε στην Εκπαιδευτική Συνάντηση ο Υπεύθυνος από το Δ.Σ. της ΠΑΕ (Α’ Αντιπρόεδρος) για το Δίκτυο Ακαδημιών Γιώργος Ξηρουχάκης, που ανέλυσε τη φιλοσοφία της προσπάθειας που γίνεται και ευχαρίστησε ιδιαίτερα, πέρα από τους Τεχνικούς Διευθυντές – προπονητές των Ακαδημιών που συμμετέχουν στο Δίκτυο της ΠΑΕ, τον προπονητή του Πανακρωτηριακού Γιώργο Κόλτζο και τους τεχνικούς διευθυντές-προπονητές από τις Ακαδημίες του Τιτάνα Καλυβών (Απόστολος Τζόκας) και του Θησέα-ΑΟ Περιβολίων (Σταύρο Λάκκα), που αποδέχτηκαν την πρόσκληση των Υπευθύνων του Δικτύου. “Παρών” από την πλευρά της διοίκησης ήταν για λογαριασμό της Ακαδημίας ΑΟ Χανιά-Κρ. Αστέρας και ο πρόεδρος του Κρ. Αστέρα Νεκτάριος Μαρκουλάκης.

Ο Τεχνικός Διευθυντής του Δικτύου Βασίλης Παπαδάκης παρουσίασε το πλάνο που θα εφαρμοστεί στις Ακαδημίες του Δικτύου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αναλύοντας το πώς θα κυλήσει αυτή η συνεργασία και τους στόχους που υπάρχουν για το Δίκτυο Ακαδημιών. Συγκεκριμένα έκανε μία πρώτη αναφορά στη φιλοσοφία που θα έχει το Δίκτυο και το πλάνο που θα ακολουθηθεί τεχνικά. Οπως τόνισε είναι ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο θα επιτύχει μόνο στην περίπτωση που θα ακολουθηθεί απ’ όλους η κεντρική φιλοσοφία του Δικτύου. Παράλληλα επισήμανε ότι αυτό που ξεκινάει, το οποίο χαρακτήρισε αρκετά δυναμικό και διαδραστικό, είναι κάτι συλλογικό και δεν γίνεται για να εξελιχθεί ξεχωριστά η κάθε ομάδα-Ακαδημία που συμμετέχει, αλλά για να υπάρχει εξέλιξη για όλους.
Στη συνέχεια ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δικτύου Γιώργος Αμανατίδης ανέφερε ότι ήδη αυτή η προσπάθεια έχει ακουστεί και έχει προκαλέσει εντύπωση στην υπόλοιπη Ελλάδα, για το γεγονός ότι μία ομάδα (ΠΑΕ Χανιά) καταφέρνει να “ενώσει” δυνάμεις μεταξύ Ακαδημιών και να ξεκινήσει κάτι αρκετά πρωτοποριακό και δυναμικό. Οπως τόνισε στους παρευρισκόμενους η επιτυχία αυτού του εγχειρήματος εξαρτάται απ’ όλους, προβαίνοντας σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το πώς θα κυλήσει η συνεργασία και τι πρέπει να προσέξουν πάνω στο δικό τους κομμάτι της καθημερινής επαφής με τα παιδιά οι προπονητές.

ΦΙΛΙΚΟ Κ19 ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ-Κ16 ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Το πρόγραμμα του τριημέρου δράσεων του Δικτύου Ακαδημιών ολοκληρώθηκε με το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Κ19 της ΠΑΕ Χανιά και την Κ16 του Πανακρωτηριακού. Ο φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στη Μοναχή Ελιά, στο γήπεδο με τον φυσικό χλοοτάπητα. Τον αγώνα, εκτός των Υπευθύνων του Δικτύου Ακαδημιών, παρακολούθησε και ο διοικητικός ηγέτης του Πανακρωτηριακού και των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου Μανώλης Σβουράκης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΧΗ ΕΛΙΑ

Στο πλαίσιο των δράσεων για το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ, το οποίο έχει πάρει “σάρκα και οστά” και ξεκίνησε δυναμικά τη λειτουργία του, ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δικτύου Γιώργος Αμανατίδης, μετά την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου στα Καθιανά βρέθηκε και στη Μοναχή Ελια, παρακολουθώντας τις προπονήσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας ΑΟ Χανιά-Κρ. Αστέρας. Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τις σημαντικότατες εμπειρίες του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τους γονείς και τα παιδιά της Ακαδημίας.

Μετά το τέλος του πρώτου τουρνουά του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ ο Γ. Αμανατίδης είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τα παιδιά της Ακαδημίας Κισσαμικός-Νέος Κισσαμικός, ενώ στην επόμενη επίσκεψή του στα Χανιά θα επισκεφτεί και τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στο Καστέλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz