ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας

Η ΠΑΕ Χανιά παρουσιάζει το προπονητικό επιτελείο για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας συνεχίζει ο Αλέκος Βοσνιάδης, με άμεσο συνεργάτη – προπονητή φυσικής κατάστασης τον Ηλία Παπαθανασίου και προπονητή τερματοφυλάκων τον Απόστολο Λεκίδη. Στη θέση του τεχνικού διευθυντή και φέτος παραμένει ο Γιώργος Τουλουπάκης.

Τα νέα μέλη του προπονητικού επιτελείου είναι ο Παναγιώτης Κονομάρας (προπονητής φυσικής κατάστασης) και ο Χάρης Αποστολίδης (γυμναστής αποκατάστασης).

Ο Π. Κονομάρας είναι απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα ποδόσφαιρο. Εχει μεταπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδίκευση στην προπόνηση φυσικής κατάστασης και μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης των αθλητών. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή φυσικής κατάστασης (UEFA Football Fitness Specialist) και διπλώματος Perfomance Analysis. Την τελευταία διετία ήταν σην Κύπρο, σε Αρη Λεμεσού και Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ έχει εργαστεί ακόμη σε Καλλονή, Παναργειακό, ΑΟ Χανιά, Επισκοπή και Πανθρακικό (Κ20).

Ο Χ. Αποστολίδης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακές σπουδές αναφορικά με την ανθρώπινη απόδοση και υγεία. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA A και έχει πιστοποίηση ανάλυσης (Perfomance Analysis). Εχει εργαστεί σε Ηρακλή (γυμναστής αποκατάστασης και παλιότερα προπονητής στις ομάδες Κ13 και Κ14), Αρη (προπονητής Κ17), Anatolia College (γυμναστής), Εθνικό Πυλαίας (προπονητής Κ11).

ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου και τη φετινή περίοδο θα είναι ο χειρουργός-ορθοπεδικός Γιάννης Φραγκιουδάκης. Για ακόμη μια χρονιά η ομάδα μας συνεργάζεται με τον φυσικοθεραπευτή Αδάμ Μπούτζουκα, ενώ μασέρ είναι οι Αιμίλιος Ντούλη και Στέλιος Μαυριγιαννάκης.

Φροντιστές θα είναι και φέτος οι Αποστόλης Κουνδουράκης και Γιώργος Αποστολάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz