ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (14/10)

Με την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (14/10) συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα σεζόν, η οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ξεκινήσει τελικά την 1η Νοεμβρίου, αντί για 24 Οκτωβρίου.

Η προπόνηση άρχισε με προθέρμανση με συναρμογή, συνεχίστηκε με ταχύτητες, ταχυδύναμη με τελειώματα φάσεων και ολοκληρώθηκε με παιχνίδια μικρών χώρων υψηλής έντασης.

Στην προπόνηση έλαβε μέρος ο νεαρός τερματοφύλακας από το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ και συγκεκριμένα από τον Κρ. Αστέρα, Γιούργκεν Λέσι, που έχει γεννηθεί το 2006. Ο Λέσι μαζί με τον Μανούσο Καντουνατάκη του Πανακρωτηριακού είναι μέλη της Μικτής ομάδας Κ14 των Χανίων, ενώ ο τελευταίος να σημειωθεί ότι υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας Κ19 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας. Οι συμμετοχές των παιδιών αυτών σε πρώτη ομάδα και Κ19 δείχνουν τη σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στην ΠΑΕ και το Δίκτυο Ακαδημιών, το οποίο καθημερινά κάνει σημαντικά βήματα προόδου.

Από το καθιερωμένο… καλωσόρισμα στα νέα πρόσωπα δε γλίτωσε ούτε ο Μασένα, που από τη Δευτέρα συμμετέχει στις προπονήσεις των Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

11 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz