ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Το Master Plan για τη Μοναχή Ελιά

Σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε τη Δευτέρα (04/02) αναφορικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και το προπονητήριο της ομάδας μας.

Παρουσία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, υπογράφτηκε η σύμβαση της προμελέτης για την πλήρη ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων της Μοναχής Ελιάς, με την προοπτική να αποτελέσει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Το Master Plan για τη Μοναχή Ελιά αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου έξι μήνες και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι τεχνικές μελέτες, ώστε σε έναν χρόνο, με την ολοκλήρωση σύνταξης των μελετών και με την εύρεση των απαιτούμενων οικονομικών πόρων, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους και προς τιμήν της παρούσας δημοτικής αρχής ακουμπάμε έναν πνεύμονα αθλητισμού-πολιτισμού μέσα στην πόλη μας. Εναν χώρο περίπου 40 στρεμμάτων, όπου μπορούν να γίνουν πάρα πολλά πράγματα, όχι μόνο για τη δική μας οικογένεια του ΑΟΧ-Κισσαμικού, αλλά και για άλλες ομάδες. Είναι ένα θέμα μεγάλο, γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Το ότι ξεκινάει ένα Master Plan με μία προμελέτη είναι πολύ σημαντικό. Εχουμε κάνει ήδη κάποιες κουβέντες με μελετητές και τους έχουμε πει τις ανάγκες, όπως θα πρέπει να είναι ένα σύγχρονο αθλητικό-προπονητικό κέντρο. Οι άνθρωποι είναι θετικοί, η δημοτική αρχή προς τιμήν της είναι θετική και πιστεύω ότι σύντομα να έχουμε τα αποτελέσματα» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός, Αντώνης Ροκάκης.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χανίων κ. Βάμβουκας σημείωσε τα εξής: «Είναι ένας χώρος 40 στρεμμάτων που έχει κυρίως γήπεδα ποδοσφαίρου. Πρόκειται για αθλητικές εγκαταστάσεις που τα τελευταία πολλά χρόνια δεν είχε προκύψει καμία επέμβαση. Τα γήπεδα αυτά χρειάζονται συνολική ανακατασκευή ώστε να μετατραπούν σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο και ένα μέρος που θα διεξάγονται, ει δυνατόν, αγώνες όλων των κατηγοριών. Αυτό είναι ένα αίτημα όλων των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στη Μοναχή Ελιά και εμείς ως Δήμος Χανίων και ως δημοτική αρχή ανταποκρινόμαστε σε αυτή την ανάγκη. Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μελετών θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες ανακατασκευής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz