ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Το Δίκτυο Ακαδημιών προχωράει και αναπτύσσεται

Στα Χανιά βρέθηκε ακόμη μία φορά ο Γιώργος Αμανατίδης, τεχνικός σύμβουλος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά.

Το Δίκτυο Ακαδημιών προχωράει και αναπτύσσεται καθημερινά και ο κ. Αμανατίδης είχε την ευκαιρία να περάσει ακόμη ένα τριήμερο (31/10 – 02/11) δίπλα στα παιδιά των Ακαδημιών που έχουν ενταχθεί στο πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα, που ξεκίνησε εδώ και λίγους μήνες.

Η επίσκεψη του τεχνικού συμβούλου του Δικτύου περιείχε παρακολούθηση του προπονητικού προγράμματος σε Καθιανά (Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου), Αγ. Αποστόλους (Κ19 ΠΑΕ Χανιά) και Μοναχή Ελιά (Ακαδημία ΑΟ Χανιά/Κρ. Αστέρας), αγώνων των παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Χανίων και φιλικών αγώνων ανάμεσα σε τμήματα Ακαδημιών του Δικτύου, αλλά και άλλων Ακαδημιών του Νομού.

Παράλληλα την Παρασκευή (01/11) το βράδυ δόθηκαν στα παιδιά της Ακαδημίας ΑΟΧ/Κρ. Αστέρας οι “Επαινοι Συμπεριφοράς και Προσπάθειας” για τον μήνα Οκτώβριο, με τις βραβεύσεις να γίνονται από τον Γ. Αμανατίδη. Ενα από τα ιδανικά που μαθαίνουν τα παιδιά στα τμήματα των Ακαδημιών του Δικτύου είναι ότι για να γίνεις καλός ποδοσφαιριστής πρέπει πρώτα να γίνεις σωστός αθλητής και άνθρωπος, με αξίες και ιδανικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz