ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Τα εισιτήρια του αγώνα με Ηλιούπολη

Η ΠΑΕ Χανιά ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ηλιούπολη που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/12 (14:45) στα Περιβόλια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια μέσω του διαδικτύου από την πλατφόρμα της Ticketmaster (www.ticketmaster.gr) και από την ηλεκτρονική διεύθυνση της ΠΑΕ Χανιά (www.chaniafc.gr).

Επίσης, την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της αναμέτρησης (12:45), από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιβολίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

  • Θύρες 1,2: 10 ευρώ
  • Θύρα VIP: 20 ευρώ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Λεωφορείο για τα Περιβόλια
Να σημειωθεί επίσης ότι και για αυτό το παιχνίδι οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στο γήπεδο των Περιβολίων χρησιμοποιώντας το λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ.

Τα δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν είναι τα εξής:

ΔΗΜΟΤ. ΑΓΟΡΑ – ΓΗΠ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ στις 14:00 και
ΓΗΠ. ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ – ΔΗΜΟΤ. ΑΓΟΡΑ στις 16:45

ΣΗΜ.: Όσοι από τους φιλάθλους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα, χρησιμοποιήσουν κάποια άλλη αστική γραμμή για την μετακίνησή τους από και προς την Δημοτική Αγορά, με την επίδειξη του εισιτηρίου του αγώνα ή του εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν έκπτωση 50% στο εισιτήριό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

31 Μάι 2023

Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ Β

18 Μάι 2023

Τα εισιτήρια του αγώνα με ΟΦΙ

06 Μάι 2023

Τα εισιτήρια του αγώνα με Athens Kallithea

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ