ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Στο Δίκτυο Ακαδημιών και η Ακαδημία Θησέας – ΑΟ Περιβολίων

Την “αγκαλιά” του για να υποδεχθεί ένα νέο μέλος άνοιξε και επίσημα την Τετάρτη (15/01) το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά.

Με κάθε επισημότητα, στα γραφεία της ΠΑΕ Χανιά, υπογράφηκε το συμφωνητικό-μνημόνιο συνεργασίας με το οποίο ολοκληρώθηκε η ένταξη της Ακαδημίας Θησέας – ΑΟ Περιβολίων στο Δίκτυο Ακαδημιών.

Η Ακαδημία Θησέας – ΑΟ Περιβολίων κάνει συνεχώς βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί βρίσκονται στην περιοχή Χαρωδιά Περιβολίων.

Στην τοποθέτηση-καλωσόρισμα των Θησέα και ΑΟ Περιβολίων στο Δίκτυο Ακαδημιών ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πράξη συνεργασίας και την ένταξη της Ακαδημίας Θησέας – ΑΟ Περιβολίων στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά. Ενα εγχείρημα που ξεκινήσαμε μαζί με τον αδερφικό φίλο και συνεργάτη Μανώλη Σβουράκη και τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου και για το οποίο δεν υπάρχει… ταβάνι. Ολοι μαζί, όλες οι Ακαδημίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, γράφουμε ιστορία για το ποδόσφαιρο των Χανίων…».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Θησέα Περιβολίων, Αντώνης Γαλανάκης, δήλωσε τα εξής: «Οταν μας έγινε η πρόταση για ένταξη στο Δίκτυο Ακαδημιών ομολογώ ότι ενθουσιαστήκαμε, γιατί έχουμε και εμείς την ίδια φιλοσοφία. Οταν πριν από μερικά χρόνια πήραμε την απόφαση για την επανίδρυση του Θησέα είχαμε πει πρωταρχικός μας στόχος να είναι η δημιουργία Ακαδημίας με σκοπό να επανδρώσουμε την πρώτη ομάδα με δικά μας παιδιά», ενώ όπως τονίστηκε από μέλη της Ακαδημίας Θησέας-Περιβολίων η συνεργασία αυτή αποκτάει μεγαλύτερη αξία καθώς συνδυάζεται και με τα 60 χρόνια από την ίδρυση του Θησέα Περιβολίων.


Οι πρόεδροι Α. Ροκάκης (ΠΑΕ Χανιά) – Α. Γαλανάκης (Θησέας)


Οι πρόεδροι Σπύρος Ποποδάκης (ΑΟ Περιβολίων), Αντώνης Ροκάκης (ΠΑΕ Χανιά) και Αντώνης Γαλανάκης (Θησέας)


Οι υπογραφές για τη συνεργασία


Ο τεχνικός σύμβουλος του Δικτύου, Γιώργος Αμανατίδης και οι τεχνικοί διευθυντές Ακ. Θησέα-ΑΟΠ Σταύρος Λάκκας και Δικτύου Ακαδημιών ΠΑΕ Χανιά Βασίλης Παπαδάκης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Μάι 2024

Τουρνουά τριών ομάδων στη σημερινή προπόνηση

20 Μάι 2024

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

20 Μάι 2024

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz