ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Στο Δίκτυο Ακαδημιών και ο Χάλης!

Μεγαλώνει καθημερινά η οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά και από το βράδυ της Πέμπτης (15/10) το Δίκτυο Ακαδημιών απαριθμεί ένα νέο μέλος!

Η Ακαδημία του Α.Ο. Χάλης Βαρυπέτρου εντάχθηκε στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, με την υπογραφή των συμφωνητικών συνεργασίας το βράδυ της Πέμπτης.

Την ΠΑΕ Χανιά εκπροσώπησαν ο α’ αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για το Δίκτυο Ακαδημιών Γιώργος Ξηρουχάκης, ο υπ. δημοσίων σχέσεων Λευτέρης Μπουζάκης ο τιμ μάνατζερ της πρώτης ομάδας Γιώργος Τουλουπάκης και οι Γιώργος Αμανατίδης (τεχνικός σύμβουλος) και Βασίλης Παπαδάκης (τεχνικός διευθυντής) από το Δίκτυο Ακαδημιών.

Από την ομάδα του Βαρυπέτρου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Δημήτρης Μαρκογιαννάκης, ο υπεύθυνος ακαδημιών Αλέξανδρος Τζιάκης, ο Παναγιώτης Μαλαδακης και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Κώστας Κολοκοτρώνης.

Ο κ. Ξηρουχάκης τόνισε ότι τα Χανιά ως αντιπροσωπευτική ομάδα ολοκλήρου του νόμου στις επαγγελματικές κατηγορίες, μπορεί με τη στήριξη όλων των ομάδων να πετύχει πολλά περισσότερα και να υπάρξει μεγάλο κέρδος για το χανιώτικο ποδόσφαιρο μέσα από την αξία της συνεργασίας που πρεσβεύει το πρότυπο Δίκτυο Ακαδημιών.

Παράλληλα ευχαρίστησε τη διοίκηση του Χάλη για τη διευκόλυνση στην ομάδα Κ19 με την παραχώρηση του γηπέδου για προπονήσεις, σημειώνοντας ότι με την κίνηση αυτή ήδη έχει μπει ένα σημαντικό… λιθαράκι για την εξέλιξη και τη βελτίωση των παικτών, που προπονούνται σε ιδανικές γηπεδικές συνθήκες.

Τέλος, εξέφρασε τη χαρά της ΠΑΕ Χανιά για τη συνεργασία με ανθρώπους που έχουν μεράκι και αγάπη για το χανιώτικο ποδόσφαιρο, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του για το γεγονός ότι είναι η δεύτερη ομάδα στα Χανιά μετά από τον ΑΟΧ που διαθέτει γυναικεία ομάδα, για την οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο πρόεδρος του Χάλη κ. Μαρκογιαννάκης από την πλευρά του επισήμανε ότι είναι  αυτονόητη η στήριξη της ομάδας που εκπροσωπεί τον νομό Χανίων σε κορυφαίο επίπεδο καθώς από την παρουσία της στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου όλοι θα είναι ωφελημένοι.

Στο τυπικό μέρος της συνάντησης οι κ.Ξηρουχάκης και Μαρκογιαννάκης υπέγραψαν τα ιδιωτικά συμφωνητικά συνεργασίας, που καθορίζουν επακριβώς τον τρόπο λειτουργίας, τις υποχρεώσεις και τα οφέλη των δύο πλευρών.

Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική συνεργασία που δυναμώνει το Δίκτυο,  ενώνει τον νομό και οδηγεί σε μια συλλογική προσπάθεια που κάθε μέρα γίνεται πιο δυνατή, καθώς βασίζεται σε ένα κοινό πάθος: Τα Χανιά και το ποδόσφαιρο!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

15 Μάι 2024

Νίκη 6-2 επί της Ηλιούπολης και δεύτερη θέση

14 Μάι 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

13 Μάι 2024

Τακτική στην προπόνηση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz