ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Σε οικογενειακό κλίμα η κοπή της πίτας (pics)

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την ομάδα μας, στον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο Χανίων, το βράδυ της Τετάρτης (29/01).

Με την ικανοποίηση να είναι μεγάλη για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα που διατηρούν την ΠΑΕ Χανιά μέσα στους στόχους της, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές και συνεργάτες της ομάδας είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν από την τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνης Ροκάκης, συνεχάρη προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές που ξεπέρασαν τις δύσκολες στιγμές και έχουν φέρει σε τροχιά πλέι οφ την ομάδα, εκθείασε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί και τόνισε ότι όλοι μαζί, σαν μια γροθιά, θα οδηγήσουν την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της.

Τυχερός της όμορφης βραδιάς ήταν ο Χρήστος Τζιώρας, με το φλουρί από το κομμάτι της πίτας που επιμελήθηκε ο “Ξυλόφουρνος Μαλαδάκη” – τον οποίο και ευχαριστούμε – να αντιστοιχεί σε ένα ρολόι από το Χρυσοχοείο “Θ&Γ Κυριακάκη”, του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Δώρας Κυριακάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30 Μαρ 2023

Συμφωνία με Γιάννη Ταουσιάνη

30 Μαρ 2023

Με το βλέμμα στην Επισκοπή

26 Μαρ 2023

“Λευκή” ισοπαλία στην Πάτρα – Άδικο το 0-0 για την ομάδα μας

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ