ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

“Οικογενειακό” μπάρμπεκιου σήμερα στη Μ.Ελιά

Πήραν φωτιά σήμερα οι ψησταριές στη Μοναχή Ελιά! Μετά την προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας, το πρόγραμμα περιλάμβανε νέα “προπόνηση”, αυτήν τη φορά με εκλεκτούς μεζέδες σχάρας.

Με πρωτοβουλία του εξωδιοικητικού παράγοντα της ΠΑΕ Γιώργου Βρέντζου, ο οποίος έδειξε για ακόμα μια φορά ότι βρίσκεται ανελλιπώς δίπλα στην ομάδα, διοργανώθηκε “οικογενειακό” μπάρμπεκιου.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα απόλαυσε ένα πλούσιο γεύμα που ετοίμασαν με μεράκι (και περίσσια, εκ του αποτελέσματος, επιτυχία) οι πολυτάλαντοι Αποστόλης Κουνδουράκης και Στέφανος Μαρτσάκης οι οποίοι ανέλαβαν χρέη ψήστη. Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση έφαγαν όλοι μαζί ως οικογένεια, σε μια κίνηση που αποτελεί ακόμα ένα δείγμα ενότητας στην ομάδα μας.

Βασικό θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοικούντες ήταν οι εξελίξεις στην SL2, με άπαντες να εκφράζουν την ανυπομονησία και αισιοδοξία τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά και την πρόσφατη πρωτοβουλία του Προέδρου της ΠΑΕ Αντώνη Ροκάκη.

*περισσότερες φωτογραφίες στα επίσημα social της ΠΑΕ Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

18 Μαρ 2023

Ηττα (2-0) από τον Ολυμπιακό Β’

18 Μαρ 2023

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

17 Μαρ 2023

Προπόνηση και αποστολή ενόψει Ολυμπιακού

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ