ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Πρώτα δουλειά μετά… ψησταριά (pics)

Ανέβηκαν οι ρυθμοί στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (23/10) για την ομάδα μας εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (27/10, 14:45).

Το πρόγραμμα της προπόνησης άνοιξε με ταχυδύναμη, συνεχίστηκε με τελειώματα φάσεων και ολοκληρώθηκε με πιεστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Εκτός “μάχης” είναι ο τραυματίας Ζιαμπάρης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Τριανταφυλλάκος και Μαρτίνεθ. Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε ο Καρτσαμπάς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ακολούθησε ψησταριά στις εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν λίγες ημέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το “παρών” έδωσε και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης, όπως και τα μέλη του συμβουλίου Γιώργος Ξηρουχάκης, Λευτέρης Μπουζάκης, Αντώνης Κουκλάκης, καθώς και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Κρ. Αστέρας/ΑΟ Χανιά Νεκτάριος Μαρκουλάκης.

Την τιμητική του είχε ο Θωμάς Ναζλίδης, που δέχτηκε τις ευχές όλων για τα γενέθλιά του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

18 Μαρ 2023

Ηττα (2-0) από τον Ολυμπιακό Β’

18 Μαρ 2023

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

17 Μαρ 2023

Προπόνηση και αποστολή ενόψει Ολυμπιακού

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ