ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Σεμινάριο σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο προπονητών ν.Χανίων και προπόνηση στα Περιβόλια

Τη χαρά να συμμετάσχει σε προπονητικό σεμινάριο είχε σήμερα, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ με επικεφαλής τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Ταουσιάνη.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου των Περιβολίων, διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νόμου Χανίων σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ.

Το ενδιαφέρον σεμινάριο είχε θέμα: «Προπόνηση ειδικής τακτικής, ανάλυση αντιπάλου, δυνατά – αδύνατα σημεία ομάδας. (Μια προπονητική μονάδα)» και το παρακολούθησε η πλειοψηφία των μελών του συνδέσμου.

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που ο Σύνδεσμος Προπονητών Χανίων μας έδωσε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε στα μέλη του μια μέρα της δουλειάς μας. Είμαστε πάντα στη διάθεση του ποδοσφαίρου που υπηρετούμε με αγάπη και σεβασμό», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Γιάννης Ταουσιάνης.

 

 

Αρχικά ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του ανέλυσαν σε θεωρητικό επίπεδο μια προπονητική μονάδα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το πρακτικό σκέλος, κατά το οποίο τα μέλη του συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προπόνηση της ομάδας μας.

Πριν από την έναρξη του σεμιναρίου η Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, ενώ εκ μέρους της ομάδας μας ο Γενικός Διευθυντής, Γιώργος Τουλουπάκης, δήλωσε την αμέριστη στήριξη της ΠΑΕ στις δράσεις του Συνδέσμου.

Εκ μέρους του Συνδέσμου, ο Πρόεδρος, Μανόλης Πηγουνάκης, προσέφερε ευχαριστήρια πλακέτα στον Γιάννη Ταουσιάνη για την συμβολή του στο σεμινάριο και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια με το έμβλημα του Συνδέσμου σε όλη την ομάδα. Το μέλος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων και της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, Βαγγέλης Πρόκος, προσέφερε τιμητική πλακέτα στην ΠΑΕ την οποία παρέλαβε ο Γιώργος Τουλουπάκης,  που  με την σειρά του χάρισε στον Σύνδεσμο μια φανέλα της ομάδας μας με το νέο έμβλημα και ένα γούρι για το νέο έτος.

 

Αναφορικά με την προπόνηση της ομάδας μας, περιλάμβανε προθέρμανση, άσκηση κατοχής και διπλό παιχνίδι με ζώνες τακτικού στόχου.

Δεν πήραν μέρος οι Αγγελος Κόλα και  Μιχάλης Παχής που ταλαιπωρούνται από ίωση, ο Νίκολας Τσορνομάζ που βρίσκεται στην Αργεντινή, ενώ  ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σαλιμό Σιλά.   

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (30/12), στις 10:30 στη Μοναχή Ελιά, ενώ την Κυριακή (31/12) η ομάδα μας θα δώσει φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Επισκοπή. Το φιλικό θα διεξαχθεί στο γήπεδο Περιβολίων και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Απρ 2024

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

22 Απρ 2024

Ανακοίνωση ΠΑΕ Χανιά

21 Απρ 2024

Ηττα για την ομάδα μας από τον Ιωνικό

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz