ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Προπόνηση και δηλώσεις ενόψει Ηροδότου

Κορυφώθηκε σήμερα, Παρασκευή 10 Μαρτίου η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής (12/03, 14:45) με αντίπαλο τον Ηρόδοτο στα Περιβόλια στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά από περίπου 45 μέρες.

Η προπόνηση που διεξήχθη το πρωί στο γήπεδο των Περιβολίων περιλάμβανε προθέρμανση, άσκηση επιθετικής τακτικής και διπλό τακτικής.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο (11/03) το πρωί με προπόνηση στα Περιβόλια, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι Νίκος Μαναρώλης και Γιώργος Σαρρής παραχώρησαν δηλώσεις για την αναμέτρηση της Κυριακής.

 «Καταρχάς και πριν από όλα, θέλουμε ως ποδοσφαιρικό τμήμα να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας για τα θύματα των Τεμπών» είπε αρχικά ο Νίκος Μαναρώλης για να συμπληρώσει αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής «Είναι από τα παιχνίδια στην έδρα μας που πρέπει να τα κερδίσουμε, δεν συζητάμε άλλο αποτέλεσμα. Είναι μια ομάδα που μας έβγαλε προβληματισμούς στο τελευταίο φιλικό, αλλά είμαστε αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, όπως σε όλους τους αντιπάλους, όλοι οι προπονητές έχουν την αγωνία για το πως θα επιδράσει η αποχή από τους επίσημους αγώνες. Ο δικός μας σχεδιασμός για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο έχει λειτουργήσει στον βαθμό που χρειάζεται, δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι για εμάς το μοναδικό αποτέλεσμα είναι η νίκη και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα έρθουν οι τρεις βαθμοί και ελπίζω να συνδυαστούν και με καλή εμφάνιση».

Για το αν η διακοπή επέδρασε αρνητικά ή θετικά στην ομάδα σημείωσε: «Από την μια πλευρά  μας έκανε καλό γιατί είχαμε στη διάθεσή μας ένα ικανοποιητικό χρονικά διάστημα δουλέψαμε με τους νέους παίκτες που είχαν έρθει τον Γενάρη, να αφομοιώσουν την τακτική της ομάδας και να εστιάσουμε στα προβλήματα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Όμως από εκεί και πέρα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες όπως η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και περιμένουμε τα επίσημα παιχνίδια για να διαπιστώσουμε τι βαθμό δυσκολίας θα μας προκαλέσει.  Εμείς είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο και αρκετά έτοιμοι για ν’ ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα».

 

 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σαρρής ανέφερε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τ’ άλλα. Ένας αγώνας που είναι στο χέρι της ομάδας να τον κάνει εύκολο ή δύσκολο. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει τότε θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι απέναντι σε πρώην ομάδα μου, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι για μένα. Είμαι επαγγελματίας και αυτή τη στιγμή «οικογένεια» μου είναι τα Χανιά και θα κάνω ότι μπορώ για να κερδίσουμε»

Αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τόνισε: «Η αναμέτρηση θα έχει πολύ δύναμη και σκληρές μονομαχίες. Η ομάδα που θα τις κερδίσει, θα πάρει τις δεύτερες μπάλες θα έχει τον πρώτο λόγο. Αν εμείς εφαρμόσουμε αυτά που μας έχουν τονίσει οι προπονητές μας τότε θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πέρα από το ποδόσφαιρο θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες που περνούν δύσκολα και τους εύχομαι δύναμη».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Ιούλ 2024

Ο Αντώνης Μαρκάκης Υπεύθυνος του Εμπορικού Τμήματος – Marketing της ΠΑΕ

22 Ιούλ 2024

Νέο απόκτημα ο Φλοσάρντ Μάλτσι

22 Ιούλ 2024

Σήμερα (22/7) η πρώτη συγκέντρωση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz