ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

«Πάθος για ΖΩΗ» στην Κίσσαμο

Στο Καστέλι Κισσάμου βρέθηκε την Πέμπτη (04/02) αντιπροσωπεία της ομάδας μας, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «Πάθος για ΖΩΗ».

Αρχικά το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσκεψη στο Αννουσάκειο Ιδρυμα της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου, όπου προσφέρθηκαν είδη ρουχισμού για να διανεμηθούν στους τροφίμους του Ιδρύματος. Ο Αιδ. Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Αντώνιος Αρετάκης (Διοικητικός Διευθυντής Αννουσάκειου Ιδρύματος) υποδέχθηκε την ομάδα μας και εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του για τη δωρεά.

Στη συνέχεια ακολούθησε η επίσκεψη στο Φαλδάμεο Οίκημα και στο γραφείο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλοχίου, ο οποίος υποδέχθηκε με θέρμη την αντιπροσωπεία της ομάδας μας. Από την ΠΑΕ Χανιά προσφέρθηκαν στον Σεβασμιώτατο, προς διάθεση σε μαθητές οικογενειών της Κισσάμου που τα έχουν ανάγκη, tablets (υπολογιστές – ταμπλέτες). Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρόσφερε όμορφα αναμνηστικά δώρα της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου και Σελίνου.

Στις κοινωνικές επισκέψεις της ΠΑΕ Χανιά στο Καστέλι την Υπεύθυνη Κοινωνικής Ευθύνης Δώρα Κυριακάκη συνόδευσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Περικλής Τουλουπάκης και ο Πρόεδρος του Κισσαμικού Βασίλης Σχοινοπλοκάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

27 Μάι 2023

Η αποστολή για Κηφισιά

26 Μάι 2023

Με Κόλα η προπόνηση – Δηλώσεις για ματς με Κηφισιά

25 Μάι 2023

Επιστροφή στις προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ