ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΕ Χανιά – Πάθος που αξίζει!

Το πρωτάθλημα Super League 2 ξεκινά στις 24-25 Οκτωβρίου και η ομάδα μας που εκπροσωπεί τα Χανιά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας θα διεκδικήσει με το ίδιο πάθος στο γήπεδο αυτό που της στέρησαν οι έκτακτες συγκυρίες της πανδημίας Covid-19 & η ποδοσφαιρική γραφειοκρατία.

Φέτος βάζουμε μπλε χρώμα στη σεζόν! Η ΠΑΕ Χανιά κρατώντας τον βασικό κορμό της ομάδας και με τις απαραίτητες νέες προσθήκες θα διεκδικήσει με ακόμα μεγαλύτερο πάθος τον στόχο της.

Αξίζει το Πάθος μας για τα Χανιά! Η κορυφαία ομάδα του τόπου μας αποδεικνύει σε κάθε βήμα ότι έχει γίνει ένα με τους Χανιώτες, μικρούς και μεγάλους. Σε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ποδοσφαιρικής της ιστορίας έχει ανάγκη τους ανθρώπους της, τους φιλάθλους που αγαπούν τα Χανιά μας. Ολους όσοι πιστεύουν ότι ο αθλητισμός του τόπου μας αξίζει να πρωταγωνιστεί και η ομάδα που εκπροσωπεί έναν ολόκληρο νομό να βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στήριξε κι εσύ την προσπάθεια για τα Χανιά μας! Είναι λοιπόν σημαντικό να μην αφήσουμε τη φετινή ιστορική ευκαιρία να πάει χαμένη. Η ΠΑΕ Χανιά θέλει όχι μόνο να ευχαριστήσει εμπράκτως όλους τους φιλάθλους που τη στήριξαν και της έδωσαν ώθηση για να βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αλλά και να ανοίξει την “αγκαλιά” της σε όλη τη Χανιώτικη φίλαθλη “οικογένεια”, η οποία δοκιμάζεται οικονομικά από τις συνέπειες της πανδημίας Covid-19. Γι’ αυτό δημιούργησε τη νέα κάρτα διαρκείας “Blue Season” 2020-2021, προσφέροντας σημαντική μείωση κόστους 30%.

Περιορισμένος Χρόνος/ Περιορισμένες Κάρτες “Blue Season”! Η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας των Χανίων για τη στήριξη της ομάδας μας ξεκινά άμεσα! Λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αντιμετώπιση του Covid-19, ο αριθμός των “Blue Season” επιβάλλεται από την Ελληνική πολιτεία να είναι περιορισμένος. Προμηθευτείτε άμεσα τις κάρτες διαρκείας & έμπρακτης στήριξης στην ομάδα των Χανίων για να εξασφαλίσετε μία θέση στο στάδιο των Περιβολίων, στην περίπτωση που επιτραπεί η περιορισμένη παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα. Αποκτήστε προτεραιότητα στις περιορισμένες θέσεις του γηπέδου μετά τη σταδιακή άρση των σε ισχύ έκτακτων μέτρων απαγόρευσης φιλάθλων στους αγώνες. Με την ελπίδα ότι θα ξεπεραστεί σύντομα η πρωτόγνωρη κατάσταση των έκτακτων μέτρων που βιώνουμε για να μπορέσουμε όλοι μαζί, υγιείς, να πανηγυρίσουμε τη μπλε σεζόν της ομάδας μας.

Οι τιμές των καρτών διαρκείας είναι οι εξής:

“Blue Season”: Θύρες 1-2: 70 ευρώ
VIP Blue Season”: Θύρα VIP: 210 ευρώ

Πληροφορίες-εγγραφές:
Χανιά – Γραφεία ΠΑΕ (Οδυσσέα Καλλιγιάννη 4)
Δευτέρα έως Παρασκευή: 11:00-15:00 & 18:00-21:30
Σάββατο: 11:30-15:00
Τηλ.: 6942970975 – 2821075407

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

23 Ιούλ 2024

Ο Αντώνης Μαρκάκης Υπεύθυνος του Εμπορικού Τμήματος – Marketing της ΠΑΕ

22 Ιούλ 2024

Νέο απόκτημα ο Φλοσάρντ Μάλτσι

22 Ιούλ 2024

Σήμερα (22/7) η πρώτη συγκέντρωση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz