ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ολοκλήρωση διαδικασίας διαπιστεύσεων εκπροσώπων ΜΜΕ για τον αγώνα Χανιά – Ξάνθη

Η‌ ‌Διεύθυνση‌ ‌Επικοινωνίας‌ ‌της‌ ‌ΠΑΕ‌ Χανιά‌ ενημερώνει‌ ‌ότι‌ ‌ολοκληρώθηκε‌ ‌η‌ ‌διαδικασία‌ της‌ ‌υποβολής‌ ‌αιτημάτων‌ ‌διαπίστευσης‌ των εκπροσώπων των ΜΜΕ ‌για‌ ‌το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής με Ξάνθη (Κυριακή 21/03, 14:45).

Κανένα νέο αίτημα δεν θα γίνει πλέον δεκτό, με δεδομένο ότι έχει συμπληρωθεί η λίστα με τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους στους οποίους θα επιτραπεί η είσοδος στην εγκατάσταση του γηπέδου.

Η είσοδος των δημοσιογράφων και των φωτογράφων στην εγκατάσταση θα γίνεται από την είσοδο VIP, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Στην είσοδο θα υπάρχει η λίστα με τα ονόματα όλων των διαπιστευμένων και θα γίνεται ο πρώτος έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα πρέπει να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα που θα υπάρχει.

‌Στη συνέχεια μέσω της Θύρας VIP όλοι οι διαπιστευμένοι θα εισέρχονται στο γήπεδο. Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, όπου θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα και σε αυτήν απέναντι από τους πάγκους των ομάδων, ενώ οι δημοσιογράφοι στα δημοσιογραφικά έδρανα, όπου θα πρέπει να κάθεται ένα άτομo σε κάθε έδρανο τριών θέσεων.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι απαραίτητη για την παρουσία όλων στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται ότι τόσο η αίθουσα Τύπου όσο και η Μικτή Ζώνη δε θα λειτουργήσουν. ‌Ως‌ ‌εκ‌ ‌τούτου,‌  ‌δεν‌ ‌έχει‌ ‌εγκριθεί‌ ‌διαπίστευση‌ ‌και‌ ‌δεν‌ ‌θα‌ ‌έχει‌ ‌ δικαίωμα‌ ‌εισόδου‌ ‌στην‌ ‌εγκατάσταση‌ ‌άλλο‌ ‌τηλεοπτικό‌ ‌συνεργείο‌ ‌πλην‌ ‌της‌ ‌ΕΡΤ‌ ‌που‌ ‌έχει‌ ‌τα‌ ‌δικαιώματα‌ ‌μετάδοσης.‌ ‌

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

02 Νοέ 2022

Διαπιστεύσεις εκπροσώπων ΜΜΕ για τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Χανιά

08 Απρ 2022

Χανιά – Διαγόρας: Διαπιστεύσεις εκπροσώπων ΜΜΕ

31 Μαρ 2022

Χανιά – Εργοτέλης: Διαπιστεύσεις εκπροσώπων ΜΜΕ

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ