ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα

Το πρωτάθλημα μπορεί να μην άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα μας, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς. 

Δεν είμαστε από αυτούς που παρατάνε τη “μάχη” και “παραδίδουν τα όπλα”. Δεν χάνουμε την πίστη μας στην ομάδα μας και έχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη στον προπονητή, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές μας. Η σκληρή και καθημερινή δουλειά τους είμαστε σίγουροι ότι θα αποφέρει “καρπούς” και σύντομα θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι. Η εικόνα της ομάδας μας στο τελευταίο της παιχνίδι, έστω κι αν δεν ήρθε το αποτέλεσμα που έπρεπε, “γεννά” προσδοκίες για καλύτερες μέρες.

Αυτό που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε είναι ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια έπαιξαν ρόλο και άλλοι παράγοντες για να μην πάρουμε ό,τι αξίζουμε. Αυτό μας πεισμώνει και μας δημιουργεί έξτρα κίνητρο για να μπορέσουμε μελλοντικά να “νικήσουμε” και αυτούς τους παράγοντες. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας “εμφανιστούν” ξανά προσεχώς, αλλά η ανοχή έχει και τα όριά της…

Όλοι μαζί, ενωμένοι και συσπειρωμένοι, προχωράμε για ένα νέο ξεκίνημα το Σάββατο. Με υπομονή, επιμονή και πίστη στην ομάδα μας για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Στα δύσκολα είναι που πρέπει να δείξουμε ότι στηρίζουμε έμπρακτα αυτή την ομάδα, αυτή την προσπάθεια. 

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην ΚΕΔ/ΕΠΟ για την έμπνευση με τον ορισμό πρώην παίκτη της αντίπαλης ομάδας ως βοηθού στο πρόσφατο παιχνίδι μας. 

Υ.Γ. 1. Όσοι ήταν στα Τρίκαλα είδαν τι έγινε. Όσοι δεν ήταν δυστυχώς δεν μπόρεσαν να σχηματίσουν άποψη από των λίγων δευτερολέπτων βίντεο που προβλήθηκε από τη δημόσια τηλεόραση…

Υ.Γ. 2. Όσο μας “πειράζετε” γινόμαστε πιο δυνατοί…

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

11 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

08 Απρ 2024

Ηττα στην Ηλιούπολη για την ομάδα μας

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz