ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ολοι μαζί ενωμένοι στην κοπή πίτας του Συνδέσμου “Χανιά – Θύρα 4” (pics)

Ολοι μαζί, ΠΑΕ Χανιά και Ερασιτέχνης ΑΟΧ, έδωσαν το “παρών” στην κοπή πίτας του Συνδέσμου Φιλάθλων “Χανιά – Θύρα 4”, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και δυναμικής συνέχισης της συμπόρευσης που γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση με επικεφαλής τον διοικητικό ηγέτη, Αντώνη Ροκάκη, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και έτυχαν θερμής υποδοχής, με τους φιλάθλους να εκδηλώνουν την αγάπη τους προς την ομάδα ακόμη μία φορά και να εμψυχώνουν τους παίκτες για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το “παρών” έδωσαν ακόμη παιδιά της Ακαδημίας, της ομάδας Κ19 και σύσσωμη η γυναικεία ομάδα του ΑΟΧ.

Μετά τις ευλογίες του πατέρα Αργύρη και τις ευχές για πραγματοποίηση του ονείρου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη στην ομάδα και ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της εκδήλωσης ανέφερε τα εξής: «Να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και στους φιλάθλους και σε όλους όσοι αγαπούν την ομάδα μας. Αυτό που χαρακτηρίζει τη σημερινή εκδήλωση και είναι και το πιο σημαντικό είναι ότι όλοι μαζί, παίκτες, διοίκηση, προπονητές, Ερασιτέχνης ΑΟ Χανιά, ΠΑΕ Χανιά, είμαστε εδώ, ενωμένοι, δυνατοί. Οπως έχω πει ξανά όταν είμαστε όλοι μαζί γινόμαστε ανίκητοι, για το καλό της ομάδας, για την πορεία που έχουμε βάλει μπροστά και προχωράμε έχοντας φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο. Θέλει πολλή δουλειά, έχει πολύ αγώνα μπροστά, έχουμε μισό πρωτάθλημα ακόμη, είμαι αισιόδοξος και με τη βοήθεια και του κόσμου – που τον θέλουμε πάρα πολύ τώρα που ξεκινάνε τα πολύ δύσκολα να είναι “παρών” – θα περάσουμε όλους τους σκοπέλους και θα πάμε καλά».

Κάλεσμα στον κόσμο απεύθυνε το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Συνδέσμου Φιλάθλων Ανδρέας Καράλης, που ευχαρίστησε όλη την οικογένεια της ΠΑΕ Χανιά και του Ερασιτέχνη ΑΟΧ για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Τέλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΧ, Ανδρέας Φυντικάκης τόνισε ότι όλοι μαζί ενωμένοι, Ερασιτέχνης και ΠΑΕ, προχωράνε δυνατά με σκοπό να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz