ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις του Βασίλη Παπαδάκη για το ματς της Κ19

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, Βασίλη Παπαδάκη μετά την νίκη πρόκριση επί του Ιδομενέα για το Κύπελλο Χανίων (1-2)

 

Αρχικά ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε: “Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών για εμάς, καθώς σίγουρα δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο για την εποχή. Προερχόμαστε από μια πολύ δύσκολη περίοδο προπονήσεων, με μικρό αριθμό παικτών που δεν μας επέτρεψε να έχουμε στα πόδια μας ούτε ένα φιλικό παιχνίδι. Θεωρώ πως οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν ότι μπορούσαν, για να τιμήσουν την ομάδα που εκπροσωπεί το νομό μας και τους συγχαίρω για την προσπάθειά τους”.

Οσον αφορά τον αγώνα σημείωσε: “Σε ότι αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, μας βγήκε η “σκέψη” που είχαμε για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για γκολ στο ξεκίνημα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, κάναμε πολλά λάθη και μείναμε γρήγορα από δυνάμεις. Ήταν μια δύσκολη διαχείριση για όλους μας, ο Ιδομενέας μας πίεσε πολύ και θεωρώ πως θα μπορούσε ακόμα και να “γυρίσει” το ματς”.

Για την νέα ομάδα, Κ19 της ΠΑΕ που σε λίγες μέρες θα “ριχτεί” στη μάχη του πρωταθλήματος της Super League 2, ο Βασίλης Παπαδάκης ανέφερε: “Πιστεύω πως με τις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται από τη Διοίκηση τις τελευταίες μέρες, θα έχουμε τις απαραίτητες προσθήκες για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις πολύ απαιτητικές συνθήκες που δημιουργεί, η νέα μορφή του πρωταθλήματος. Θα είναι σίγουρα μια πολύ νεανική και διαφορετική Κ19 η φετινή, θέλει στήριξη και υπομονή από όλους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

26 Νοέ 2022

Οι δηλώσεις του Βασίλη Παπαδάκη για την νίκη της Κ19

26 Νοέ 2022

Επική ανατροπή η Κ19 και μεγάλη νίκη, 3-1 την Καλαμάτα

23 Νοέ 2022

Γιώργος Σταματάκης: Στόχος μου να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ