ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις του Βασίλη Παπαδάκη για το ματς της Κ19

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, Βασίλη Παπαδάκη μετά την νίκη πρόκριση επί του Ιδομενέα για το Κύπελλο Χανίων (1-2)

 

Αρχικά ο προπονητής της ομάδας μας δήλωσε: “Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών για εμάς, καθώς σίγουρα δεν είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο για την εποχή. Προερχόμαστε από μια πολύ δύσκολη περίοδο προπονήσεων, με μικρό αριθμό παικτών που δεν μας επέτρεψε να έχουμε στα πόδια μας ούτε ένα φιλικό παιχνίδι. Θεωρώ πως οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν ότι μπορούσαν, για να τιμήσουν την ομάδα που εκπροσωπεί το νομό μας και τους συγχαίρω για την προσπάθειά τους”.

Οσον αφορά τον αγώνα σημείωσε: “Σε ότι αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, μας βγήκε η “σκέψη” που είχαμε για να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για γκολ στο ξεκίνημα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης, κάναμε πολλά λάθη και μείναμε γρήγορα από δυνάμεις. Ήταν μια δύσκολη διαχείριση για όλους μας, ο Ιδομενέας μας πίεσε πολύ και θεωρώ πως θα μπορούσε ακόμα και να “γυρίσει” το ματς”.

Για την νέα ομάδα, Κ19 της ΠΑΕ που σε λίγες μέρες θα “ριχτεί” στη μάχη του πρωταθλήματος της Super League 2, ο Βασίλης Παπαδάκης ανέφερε: “Πιστεύω πως με τις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται από τη Διοίκηση τις τελευταίες μέρες, θα έχουμε τις απαραίτητες προσθήκες για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις πολύ απαιτητικές συνθήκες που δημιουργεί, η νέα μορφή του πρωταθλήματος. Θα είναι σίγουρα μια πολύ νεανική και διαφορετική Κ19 η φετινή, θέλει στήριξη και υπομονή από όλους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

12 Μάι 2024

Με νίκη ολοκλήρωσε τη χρονιά η Κ19

18 Απρ 2024

Δίκτυο Ακαδημιών: Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας «Elite» υπό τις οδηγίες του Γ.Ταουσιάνη

17 Απρ 2024

Σεμινάριο της Sportradar στην Κ19 της ΠΑΕ Χανιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz