ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Οι δηλώσεις του Ν. Παπαδόπουλου

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν από τον προπονητή της ομάδας μας για το φιλικό με την Κηφισιά και την προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Παπαδόπουλου, για το φιλικό με την Κηφισιά και την πρόοδο προετοιμασίας: «Είχαμε πολύ καλά διαστήματα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο κάποιες στιγμές. Θεωρώ ότι για την περίοδο που είμαστε, σχεδόν στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας, είμαστε εκεί που θέλουμε. Ο κύριος στόχος μας είναι να δουλέψουμε τη φυσική μας κατάσταση και συγχρόνως τακτικά κομμάτια. Είναι περίοδος που πρέπει να διορθώνουμε τα λάθη μας, αυτά που κάνουμε μέσα στο γήπεδο και γι’ αυτό είμαστε κάθε μέρα να δουλεύουμε.

Θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ καλή δουλειά, είχαμε λίγους τραυματισμούς, δυστυχώς μόνο ο Αλέξανδρος Μασούρας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει αυτό το στάδιο, ήταν το μοναδικό μας πρόβλημα, θεωρώ ότι σε λίγες ημέρες θα είναι εντάξει και θα μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας για να είναι και αυτός έτοιμος στο πρωτάθλημα. Γενικά η προετοιμασία πήγε καλά, τα παιδιά δούλεψαν πολύ και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη για εμάς. Μία ιδιαίτερη σεζόν που πέρασε και μία ιδιαίτερη σεζόν που έρχεται, με πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπής για τους παίκτες. Θέλουμε τουλάχιστον 8 εβδομάδες προετοιμασία και ακόμη είμαστε στην τρίτη, οπότε καταλαβαίνετε ότι υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά και στα Χανιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 Ιούλ 2024

Παίκτης της ομάδας μας ο Γιούρι Πούλμανς

19 Ιούλ 2024

Λήξη συνεργασίας με ακόμη πέντε ποδοσφαιριστές

15 Ιούλ 2024

Νέα μεταγραφή o Αλέξανδρος Σαφαρίκας

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz