ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ο Βασίλης Παπαδάκης για το ματς με την Κηφισιά και τη συνέχεια

Η δήλωση του τεχνικού της ομάδας μας μετά το ματς στο Βαρύπετρο με την Κηφισιά για το πρωτάθλημα Κ19 της SL2 που έληξε με 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

O Βασίλης Παπαδάκης έκανε ένα μικρό απολογισμό για την πορεία των Χανίων έως τώρα, σημείωσε την ανταγωνιστική εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια:

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή μας: “Σήμερα για εμάς έκλεισε ένας πολύ δύσκολος κύκλος, μια περίοδος 4 μηνών με υπερπροσπάθεια και κατάθεση ψυχής από τα παιδιά μας. Καταφέραμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις αν και στα περισσότερα ματς, όπως και σήμερα, δεν είχαμε λύσεις και μόλις 2 ή 3 αλλαγές. Εκτιμώ πως με τις προσθήκες που έχουν δρομολογηθεί, καθώς από τις δοκιμαστικές προπονήσεις που κάνουμε έχουν ήδη επιλεγεί κάποια παιδιά και ξεκινάνε προπονήσεις μαζί μας από την Δευτέρα, θα έχουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος . Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια καλύτερη ομάδα, που δίκαια είναι στην πρώτη θέση και αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

12 Μάι 2024

Με νίκη ολοκλήρωσε τη χρονιά η Κ19

18 Απρ 2024

Δίκτυο Ακαδημιών: Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας «Elite» υπό τις οδηγίες του Γ.Ταουσιάνη

17 Απρ 2024

Σεμινάριο της Sportradar στην Κ19 της ΠΑΕ Χανιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz