ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ο Βασίλης Παπαδάκης για το ματς με την Κηφισιά και τη συνέχεια

Η δήλωση του τεχνικού της ομάδας μας μετά το ματς στο Βαρύπετρο με την Κηφισιά για το πρωτάθλημα Κ19 της SL2 που έληξε με 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

O Βασίλης Παπαδάκης έκανε ένα μικρό απολογισμό για την πορεία των Χανίων έως τώρα, σημείωσε την ανταγωνιστική εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια:

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προπονητή μας: “Σήμερα για εμάς έκλεισε ένας πολύ δύσκολος κύκλος, μια περίοδος 4 μηνών με υπερπροσπάθεια και κατάθεση ψυχής από τα παιδιά μας. Καταφέραμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις αν και στα περισσότερα ματς, όπως και σήμερα, δεν είχαμε λύσεις και μόλις 2 ή 3 αλλαγές. Εκτιμώ πως με τις προσθήκες που έχουν δρομολογηθεί, καθώς από τις δοκιμαστικές προπονήσεις που κάνουμε έχουν ήδη επιλεγεί κάποια παιδιά και ξεκινάνε προπονήσεις μαζί μας από την Δευτέρα, θα έχουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος . Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια καλύτερη ομάδα, που δίκαια είναι στην πρώτη θέση και αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Κηφισιάς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20 Σεπ 2023

Αποκλεισμός από το Κύπελλο Ερασιτεχνών για την Κ19

08 Σεπ 2023

Ξεκινάει η Κ19 – Από Δευτέρα (11/09) τα δοκιμαστικά

12 Απρ 2023

Ηττα και αποκλεισμός από το Κύπελλο Χανίων για την Κ19

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ