ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος για το φιλικό με την Επισκοπή

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας Σπύρου Μπαξεβάνου μετά την φιλική αναμέτρηση με την Επισκοπή που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο Περιβολίων και έληξε με σκορ 1-0- Επίσης και η τοποθέτηση του προπονητή της Επισκοπής, Σάκη Παπαβασιλείου 

 

Αρχικά ο τεχνικός της ομάδας μας ανέφερε: “Θέλαμε να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε και να δώσουμε χρόνο από την αρχή ενός αγώνα σε παιδιά που δεν είχαν πολλά λεπτά συμμετοχής σε προηγούμενα φιλικά. Γιατί είχαμε διαπιστώσει σε παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, ότι η ομάδα όταν κάναμε πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο έχανε τη συνοχή της. Το καλό και ευχάριστο για μένα είναι ότι έχουμε τουλάχιστον δύο καλούς παίκτες σε κάθε θέση και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο μέσα στη σεζόν, γιατί όποιον κι αν επιλέγω θ’ αδικώ κάποιον άλλον. Θέλαμε να δούμε και τα παιδιά που δεν ξεκίνησαν στα προηγούμενα παιχνίδια σε τι κατάσταση είναι, να μπουν απέναντι σε μία ομάδα ίδιας κατηγορίας και να δείξουμε τις δυνατότητές μας”.

Κατά πόσο είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο σημερινό φιλικό: 
“Πρέπει να γίνουμε λίγο πιο ουσιαστικοί μπροστά στην επίθεση. Δημιουργήσαμε πιο πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο όταν άνοιξε λίγο το παιχνίδι. Πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί μπροστά, να γεμίσουμε πιο πολύ την περιοχή με ποδοσφαιριστές ώστε να μπορέσουμε να τελειώσουμε κάποιες φάσεις. Νομίζω ότι, η ομάδα φτάνει έξω από την περιοχή σε παρά πολύ ικανοποιητικό βαθμό, αλλά από εκεί και πέρα όμως θα πρέπει να βελτιώσουμε τις συνεργασίες. Να γίνουμε πιο γρήγοροι και πιο ουσιαστικοί γιατί οι χώροι είναι μικροί κι ο χρόνος ελάχιστος”. 

Για το αν θα γίνει σέντρα το επόμενο Σαββατοκύριακο η απάντηση του κ.Μπαξεβάνου ήταν μονολεκτική: “Αγνωστο!”.

Αναφορικά τέλος με τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας σε περίπτωση που το πρωτάθλημα εκκινήσει την επόμενη εβδομάδα: “Λέμε ότι θα είμαστε έτοιμοι. Τα φιλικά είναι τελείως διαφορετικά από τα επίσημα και ειδικά το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα σου απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πολλές ομάδες δείχνουν άλλο πρόσωπο στα φιλικά και άλλο στα επίσημα. Εμάς μας ενδιαφέρει αυτή τη προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά να την βγάλουν και την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όποτε κι αν είναι αυτή”.

 

 

Δηλώσεις Σάκη Παπαβασιλείου 

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Επισκοπής Σάκης Παπαβασιλείου, ανέφερε σχετικά με το φιλικό:

“Είναι, θεωρώ, το τελευταίο φιλικό πριν μπούμε στα επίσημα παιχνίδια, σε ρυθμό πρωταθλήματος. Περιμένουμε και εμείς με  αγωνία για το αν θα ξεκινήσει ή όχι το πρωτάθλημα και αυτό φέρνει προβληματισμό σε όλες τις ομάδες. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο είδαμε δύο πειθαρχημένες ομάδες, εμείς είχαμε κάποια καλά διαστήματα με 1-2 τελικές προσπάθειες και ελέγξαμε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές που έγιναν άλλαξαν τις ισορροπίες, με την ομάδα των Χανίων να είναι καλύτερη, με περισσότερες τελικές προσπάθειες. Αυτό είναι ένα φιλικό που μας δίνει προβληματισμούς που πρέπει να τους λύσουμε καθημερινά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος”.

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz