ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ο Γιάννης Ταουσιάνης και το επιτελείο στο ΙΕΚ Δέλτα 360°

Την ευκαιρία και τη χαρά να βρεθεί ανάμεσα σε σπουδαστές του ΙΕΚ Δέλτα 360° είχε την Τρίτη 23 Μαΐου το απόγευμα το τεχνικό επιτελείο της ΠΑΕ Χανιά.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Ταουσιάνης συνοδευόμενος από τον team manager της ΠΑΕ Σταύρο Λαμπράκη και σχεδόν όλο το επιτελείο, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διεύθυνσης του ΙΕΚ και για δυο και πλέον ώρες βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Όμιλου, όπου ανέλυσαν και περιέγραψαν στους σπουδαστές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας και Προπονητικής μια μέρα στη δουλειά.

Από την ομάδα μας το παρών έδωσαν επίσης οι βοηθοί προπονητές Χρήστος Τσιακίρης και Νίκος Μαναρώλης, ο προπονητής φυσικής κατάστασης Γιώργος Γουνελάς, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αντώνης Παναγιωτόπουλος, ο αναλυτής αγώνων Κώστας Τσαμανδούρας και ο φυσικοθεραπευτής Βαγγέλης Μπαξεβανίδης. Ο Γιάννης Ταουσιάνης ανέλαβε να παρουσιάσει τα στελέχη του επιτελείου της ομάδας μας και τις αρμοδιότητές του, ενώ στη συνέχεια όλοι περιέγραψαν με εικόνες, σχεδιαγράμματα και βίντεο πως κυλάει μια τυπική μέρα στην ομάδα.

Μετά το πέρας της παρουσίασης οι σπουδαστές απηύθυναν ερωτήσεις στα στελέχη του επιτελείου μας ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια εποικοδομητική και άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση. 

Δείτε εικόνες: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

19 Ιαν 2024

Οι μικροί Αντώνηδες παίρνουν θέση στο γήπεδο των Περιβολίων

18 Αυγ 2023

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

26 Ιούν 2023

Και η ΠΑΕ Χανιά δίπλα στον Μάριο!

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz