ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ο Γιάννης Ταουσιάνης για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας μας

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη της προετοιμασίας της ομάδας μας έμεινε ο Γιάννης Ταουσιάνης μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου στο Αθλητικό Κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.

Ο προπονητής της ομάδας μας σε δηλώσεις του στο www.chaniafc.gr ανέφερε: «Τελειώσαμε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας αφιερωμένο στις βασικές αρχές, όσον αφορά στη φυσική κατάσταση και στις γενικές αρχές του παιχνιδιού μας. Με μεγάλη ικανοποίηση και ευχαρίστηση διαπιστώσαμε μια καλή νοοτροπία από τους ποδοσφαιριστές μας και διάθεση να ξεπερνάνε κάθε μέρα τους εαυτούς τους σε ένα επίπονο πρόγραμμα. Το σπουδαιότερο ήταν ότι τελειώσαμε αυτό το στάδιο χωρίς την απώλεια λόγω τραυματισμών παρά την επιβάρυνση που υπήρχε».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Ταουσιάνης σημείωσε «Τώρα υπάρχει αποσυμφόρηση δυο ημερών και πλέον μπαίνουμε σε ένα πιο ειδικό στάδιο που θα μας δώσει χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά τη χρήση του ρόστερ μας, διότι έχουμε μπροστά μας τρία πολύ δυνατά και απαιτητικά φιλικά απέναντι σε ΑΕΛ, Ηρακλή και Ολυμπιακό Β».

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι την Τετάρτη 23 Αυγούστου το πρωί, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η πρώτη προπόνηση.  

Η προετοιμασία στο Καρπενήσι θα διαρκέσει έως τις 3 Σεπτεμβρίου διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθούν δυο φιλικά με ΑΕΛ στις 27 και με Ηρακλή στις 31 Αυγούστου. Το τρίτο φιλικό θα γίνει στις 4 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β στο γήπεδο του Ρέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz