ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Ο Αγιασμός της ομάδας μας

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, ξεκίνησε το σημερινό (14/10) πρόγραμμα της ομάδας μας στο γήπεδο των Περιβολίων.

 

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Κυριάκος Κουρνιδάκης,  ο οποίος έδωσε την ευλογία του στην ομάδα, ενώ ευχήθηκε σωματική και πνευματική υγεία σε αθλητές και προπονητές ενόψει του απαιτητικού πρωταθλήματος της Σούπερ Λικκ 2 και στην διοίκηση καλή δύναμη στο έργο της.

Στην τελετή αγιασμού παρευρέθηκαν εκτός από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας και ο πρόεδρος κ.Αντώνης Ροκάκης, όπως και στελέχη της ΠΑΕ. 

 

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και εκ μέρους όλης της διοίκησης μία καλή, δημιουργική και επιτυχημένη σεζόν, δίχως προβλήματα και τραυματισμούς. Εύχομαι την φετινή χρονιά να πετύχουμε αυτό που έχουμε ονειρευτεί κι εμείς ως διοίκηση και εσείς ως προπονητές ή ποδοσφαιριστές», ανέφερε στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ για να συμπληρώσει «Μην ξεχνάτε ποτέ, ότι εμείς σαν διοίκηση θα είμαστε πάντα δίπλα σας και εντός και εκτός γηπέδου όπως κάναμε πάντα. Και φέτος θεωρώ ότι θα είμαστε πιο δυνατοί από κάθε άλλη φορά. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…».

Μόλις ο αγιασμός ολοκληρώθηκε, οι παίκτες της ομάδας μας έπιασαν κατευθείαν δουλειά, αρχίζοντας προπόνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

14 Απρ 2024

Οικογενειακό διπλό στη σημερινή προπόνηση

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

11 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz