ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

«Νοιάζομαι για τον συνάνθρωπό μου» από το Δίκτυο Ακαδημιών

Μία ακόμα δράση λαμβάνει χώρα από την ομάδα μας και συγκεκριμένα από το Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά.

Από το διάστημα 16 έως 20 Δεκεμβρίου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα από τα παιδιά των Ακαδημιών που συμμετέχουν στο Δίκτυο, τα οποία θα δοθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία για τις ανάγκες συνανθρώπων μας.

Η ανακοίνωση του Δικτύου προς τους γονείς και τα παιδιά έχει ως εξής:

Αγαπητοί Γονείς και Παιδιά,
Λίγο πριν το κλείσιμο του χρόνου, ας δώσουμε όλοι μαζί ένα μήνυμα ανθρωπιάς. Τις άγιες μέρες που έρχονται η αγάπη για τον συνάνθρωπό μας, ας γίνει αστέρι φωτεινό. Ενα αστέρι που θα υψώσουμε πάνω από τα Χανιά και μέσα από τη λάμψη του, θα φωτίσει τις καρδιές μας και θα δώσει χαμόγελο κι ελπίδα στον διπλανό μας. Την εβδομάδα 16-20 Δεκεμβρίου 2019, θα γίνει σε όλες τις ομάδες-Ακαδημίες που συμμετέχουν στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα δοθούν στα κοινωνικά παντοπωλεία, για τις ανάγκες συνανθρώπων μας που τα έχουν ανάγκη.

Δώστε στα παιδιά να μεταφέρουν και να παραδώσουν στους προπονητές τους ή τους υπευθύνους των Ακαδημιών, ζυμαρικά (μακαρόνια, κριθαράκι κ.α), γάλα μακράς διάρκειας, όσπρια, ρύζι, ζάχαρη κ.ά., σε ό,τι ποσότητα έχετε δυνατότητα.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά ελπίζοντας στη στήριξή σας στη δράση «Νοιάζομαι για τον συνάνθρωπό μου» των Ακαδημιών μας και ευχόμαστε σε όλους σας Καλές Γιορτές με Υγεία!!!

Δίκτυο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

17 Ιούν 2024

Λύση συνεργασία με Γιάννη Ταουσιάνη

17 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Αγγελο Κόλα

11 Ιούν 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Ηλία Τσέλιο

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz