ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Νέο τριήμερο δράσεων για το Δίκτυο Ακαδημιών

Στα Χανιά βρίσκεται από σήμερα ο Γιώργος Αμανατίδης, καθώς το τριήμερο 13-15 θα πραγματοποιηθούν δράσεις στο πλαίσιο του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά.

Αρχικά σήμερα οι Γιώργος Αμανατίδης και Βασίλης Παπαδάκης θα παρευρεθούν στην προπόνηση της Κ19 στο γήπεδο Βαρυπέτρου και στη συνέχεια θα επισκεφτούν τα γήπεδα Χαρωδιάς και Μ. Ελιάς, που έχουν προπονήσεις τμήματα των συνεργαζόμενων Ακαδημιών. Την Τετάρτη θα γίνει η πρώτη επίσκεψη στην Ακαδημία του ΑΓΣ Σφακίων, που πρόσφατα εντάχθηκε στο Δίκτυο.
Με αυτή την επίσκεψη ξεκινά ουσιαστικά η συνεργασία σε τεχνικό επίπεδο, με κύριους άξονες την προπονητική φιλοσοφία, το ετήσιο πλάνο και τη ένταξη των παιδιών στο πρόγραμμα εξέλιξης του δικτύου. Στα Σφακιά, θα παρευρεθεί εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Χανιά, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, γεγονός που τονίζει τη σημασία που δίνεται στην επίσκεψη, αλλά και του ενδιαφέροντος της ΠΑΕ για όλο το οικοδόμημα του δικτύου.

Την Πέμπτη θα γίνουν επίσης επισκέψεις στις συνεργαζόμενες Ακαδημίες στο Ακρωτήρι. Παράλληλα το τριήμερο αυτό, οι Γιώργος Αμανατίδης και Βασίλης Παπαδάκης θα έχουν επαφές και συναντήσεις με τους τεχνικούς διευθυντές των ακαδημιών, τους προπονητές και την Διοίκηση της ΠΑΕ Χανιά, για να προγραμματιστούν σημαντικά βήματα εξέλιξης του προγράμματος του δικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

07 Δεκ 2023

Το βάρος στην τακτική

06 Δεκ 2023

Ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει Ηλιούπολης

03 Δεκ 2023

Ηττα για την ομάδα μας από τον Ολυμπιακό Β’

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ