ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Νέο μέλος στο προπονητικό τιμ του Δικτύου – Πρώτη συγκέντρωση για Elite 2007

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή-κάτοχο UEFA B Γιώργο Ζερβουδάκη, ο οποίος εντάσσεται στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας τις ομάδες Elite του Δικτύου.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 9 Δεκεμβρίου 1986 και η προπονητική του πορεία άρχισε το 2013 στον Πανακρωτηριακό σαν βοηθός προπονητής στην Α’ ομάδα και προπονητής σε τμήματα των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου.

Τη σεζόν 2016-2017 υπήρξε συνεργάτης του Βασίλη Παπαδάκη και στην Παλαιόχωρα, πανηγυρίζοντας τον ιστορικό τίτλο για την ομάδα στην Α’ Κατηγορία Χανίων και την άνοδο για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική.

Στην Παλαιόχωρα εργάστηκε και τη σεζόν 2018-19 (Γ’ Εθνική) ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή, κι αφού μεσολάβησε η θητεία του στον Ηφαιστο Χανίων (Β’ Κατηγορία) ως πρώτος προπονητής. Μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γ’ Εθνική), ενώ έχει εργαστεί ακόμη στις Ακαδημίες της Παλαιόχωρας και του Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη.

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ELITE 2007

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου και ώρα 16:30 θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Elpsiniki, η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση, για τα παιδιά του τμήματος Elite 2007, των συνεργαζόμενων ακαδημιών του Δικτύου. Επίσης, μια μέρα νωρίτερα, την Τρίτη (28/01), θα γίνει μια ακόμα προπόνηση του τμήματος Elite 2006 (επίσης στο Elpisniki). Στις προπονήσεις και για τα δύο τμήματα, θα πάρουν μέρος και παιδιά από τις Ακαδημίες Θησέα-ΑΟΠ, που πρόσφατα εντάχθηκαν στο Δίκτυο μας! Προχωράμε με στόχο το καλύτερο για κάθε παιδί!

Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Γ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

Για μία ακόμη φορά βρέθηκε στα Χανιά ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δικτύου Γιώργος Αμανατίδης. Από την περασμένη Δευτέρα (20/01) έως και την Τετάρτη (22/01), μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Βασίλη Παπαδάκη, τον προπονητή Βασίλη Κούτα και τους συνεργάτες του πήρε μέρος στις προπονήσεις της Κ19, στις οποίες δοκιμάστηκαν και κάποιοι υπό ένταξη νεαροί ποδοσφαιριστές.

Τη Δευτέρα (20/01) βρέθηκαν και στις προπονήσεις στα τμήματα των Ακαδημιών στη Μοναχή Ελιά, την Τρίτη (21/01) στα Καθιανά, ενώ την Τετάρτη (22/01) οι Γιώργος Αμανατίδης και Βασίλης Παπαδάκης, παρακολούθησαν τα παιχνίδια των Μικτών ομάδων, για να έχουν μια καλύτερη εικόνα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ομάδων του Δικτύου, αλλά και γενικότερα των νεαρών Χανιωτών ποδοσφαιριστών. Αυτό το διάστημα, βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη πολύ σημαντικές δράσεις και επαφές για τη γενικότερη οργάνωση του Δικτύου, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε υποδομές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

24 Μάι 2024

Παρουσία του προέδρου, Αντώνη Ροκάκη έπεσε η αυλαία της σεζόν

23 Μάι 2024

Τουρνουά τριών ομάδων στη σημερινή προπόνηση

20 Μάι 2024

Συνεχίζονται οι προπονήσεις

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz