ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Μια… αγκαλιά αγάπης από τα παιδιά των Ακαδημιών του Δικτύου της ΠΑΕ Χανιά

Με χαρούμενες φωνές και δεκάδες χαμογελαστά πρόσωπα πλημμύρισε χθες, Κυριακή 08/01 το γήπεδο των Περιβολίων.

Λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση των Χανίων με την Προοδευτική για το πρωτάθλημα της SL2, τα παιδιά των ομάδων που ανήκουν στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ είχαν την δυνατότητα να βρεθούν στην έδρα της ομάδας μας και να λάβουν μέρος σε τουρνουά που διοργάνωσε η ΠΑΕ Χανιά, στο οποίο έδωσε το “παρών” και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης.

Οι εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές είχαν έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να  αντιμετωπίσουν παιδιά από τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες Ακαδημίες, αλλά επίσης και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα έμπρακτης αγάπης και αλληλεγγύης καθώς το τουρνουά εκτός από παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα είχε και φιλανθρωπικό.

Με αφορμή το τουρνουά συγκεντρώθηκαν δεκάδες παιχνίδια τα οποία το επόμενο διάστημα θα δοθούν σε κοινωφελές ίδρυμα της πόλης χαρίζοντας χαμόγελα και χαρά σε παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Μετά το τέλος του τουρνουά, τα παιδιά των Ακαδημιών είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες των Περιβολίων τον αγώνα της ομάδας μας με την Προοδευτική και να απολαύσουν γκολ και θέαμα. Μάλιστα πολλά από αυτά είχαν την τύχη να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε εικόνες: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

07 Δεκ 2023

Ο Ηλίας Ζεμπέκος νέος Γενικός Αρχηγός στην ομάδα Νέων

06 Δεκ 2023

Τρίτη νίκη για την Κ19

29 Νοέ 2023

Δεύτερη νίκη για την Κ19 και πρώτη θέση

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ