ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ

Με επιτυχία το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο

Με ιδιαίτερη επιτυχία και αίσθηση απόλυτης ικανοποίησης πραγματοποιήθηκε το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά, την Τετάρτη (08/12) σε αίθουσα του ΕΒΕ Χανίων.

Η συμμετοχή των προπονητών απ’ όλες τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες του Δικτύου της ΠΑΕ ήταν καθολική. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο συνεργάτης του Δικτύου (προπονητής UEFA Pro, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, υποψήφιος εκπαιδευτής ΕΠΟ) Θάνος Χατζηαθανασίου, ο οποίος ανέλυσε θέματα όπως η προθέρμανση και η προπόνηση δύναμης στις αναπτυξιακές ηλικίες, ενώ έγινε γενικότερη συζήτηση για τον τρόπο λειτουργίας και προσέγγισης της προπόνησης με ρεαλιστικό τρόπο, μέσα από ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των προπονητών.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία ο στόχος του Δικτύου είναι να δημιουργηθεί μια ενιαία φιλοσοφία προπόνησης, βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα, ώστε οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών να έχουν τη δυνατότητα να βελτιωθούν και να εξελιχθούν, με όλη την υπευθυνότητα που απαιτείται σε αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία στο σεμινάριο του υπεύθυνου και των προπονητών των Ακαδημιών της Παλαιόχωρας, που είναι σε διαδικασία ένταξης στο Δίκτυο. Η συνεργασία που αναπτύσσεται συνεχώς μεταξύ των εμπλεκομένων, είναι και η μεγάλη δύναμη του Δικτύου που ενώνει ποδοσφαιρικά τον νομό Χανίων.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις αποτελούν προτεραιότητα για το Δίκτυο, με την επόμενη να αναμένεται τον Ιανουάριο του 2022. Παράλληλα συνεχίζονται τα εσωτερικά τουρνουά σε κάθε ηλικία, οι προπονήσεις των τμημάτων Elite και οι επισκέψεις στις Ακαδημίες του Δικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

12 Απρ 2024

Συενχίζονται οι προπονήσεις στη Μ.Ελιά

11 Απρ 2024

Επιστροφή στις προπονήσεις

08 Απρ 2024

Ηττα στην Ηλιούπολη για την ομάδα μας

ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Xrysoi-Xorigoi

Carwiz