Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία

Με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η καλοκαιρινή προετοιμασία των Χανίων στην Πτολεμαΐδα, με την ομάδα μας να δείχνει καθημερινά αποφασιστικότητα και προσήλωση ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Το τεχνικό επιτελείο έχει ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων, με στόχο η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, με αντίπαλο τη Μαρκό, την Τετάρτη 20 Αυγούστου και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν με συγκέντρωση και σοβαρότητα, προκειμένου να παρουσιαστεί το καλύτερο δυνατό πρόσωπο στην πρεμιέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο αθλητικό κέντρο “Ευάγγελος Παντελίδης” τις επόμενες ημέρες, με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις, ενώ την Τετάρτη η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν για τον παιχνίδι του Κυπέλλου. 

Χορηγοί Επικοινωνίας Super League 2